Internasjonale domener

Et internasjonalt domene er en nettadresse, eller URL-adresse, som er spesifikk for et land eller en region. Når du konfigurerer internasjonale domener for et land eller en region, oppretter du en lokal versjon av nettbutikken med valutaen og språket for den bestemte regionen. Du viser også regionspesifikke domener i søkeresultater for å hjelpe kundene med å finne riktig versjon av nettbutikken. Når nettbutikken vises på det lokale språket til kunden, og med lokal valuta, er det mer sannsynlig at kundene gjør et kjøp.

Lokale handleopplevelser påvirker hvordan kundene oppfatter merkevaren din, og hvor raskt de utfører et kjøp. Ved å konfigurere internasjonale domer kan du tiltrekke deg kunder fra andre land og regioner, og bygge omdømmet ditt som en internasjonal merkevare.

Du kan konfigurere internasjonale domener med både Shopify-administrerte domener og tredjepartsdomener. Du kan bruke toppnivådomener, underdomener, undermapper eller en kombinasjon av disse. Hvis du for eksempel selger i både USA og Frankrike på ulike språk og valutaer, kan du konfigurere følgende internasjonale domener:

• your-shop-name.com for USA
  • your-shop-name.fr, fr.your-shop-name.com, eller your-shop-name.com/fr-fr for Frankrike

Internasjonale domener er tilgjengelig på Basic Shopify-abonnementet eller høyere.