Kontostanser for Shopify Payments

Etter at du har konfigurert Shopify Payments-kontoen din, kan det hende du mottar en melding i Shopify-administrator eller en e-post fra Shopify som indikerer at Shopify Payments-kontoen din er på vent. Forespørselen i administrator kan inkludere informasjon som er spesifikk for butikken din, eller det kan hende den ber deg kontakte Shopify-brukerstøtte. Bare kontoeieren har tilgang til bestemte kontodetaljer.

Den beste kilden til informasjonen for å løse problemet er i administrator-meldingen eller i e-posten som sendes til kontoeieren. Det er viktig å følge alle e-postforespørsler eller administratorforespørsler for å løse problemet så raskt som mulig. Hvis det ikke er tilstrekkelig informasjon, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvorfor står kontoen min på vent?

Kontostanser legges inn av en rekke årsaker, og er kontospesifikke. Shopify Payments-kontoer er underlagt standardvurderinger gjennom kontoens livssyklus.

Noen mulige årsaker til kontoholdninger er knyttet til informasjonskrav, feil bankkontoopplysninger og problemer med produktkvalifisering.

Du kan finne ut mer om hvert enkelt lands spesifikke vilkår for bruk av Shopify Payments og Shopifys godkjente retningslinjer for bruk.

Hvorfor settes kontoen min på vent etter at jeg allerede har begynt å hente bestillinger?

Alle butikker som konfigurerer en konto på Shopify Payments er juridisk underlagt en standard vurderingsprosess, som skjer gjennom kontoens livssyklus.

Når du er ferdig med å konfigurere Shopify Payments-kontoen din for første gang, kan du bruke den til å godta betalinger med én gang. Hvis Shopifys bankpartnere krever mer informasjon for bedriften din, vil Shopify Payments-kontoen din bli satt på vent til opplysningene dine kan bekreftes.

Jeg er et personalmedlem i kontoen. Kan jeg løse stansen?

Nei. Bare kontoeieren har tilgang til kontodetaljer for Shopify Payments, og derfor den eneste som kan løse en stans på kontoen. Personalmedlemmer kan se en generell administratormelding eller en e-post som foreslår å kontakte kontoeieren.

Jeg er kontoeieren, men finner ingen e-postadresse om kontostansen

Hvis du ikke finner en e-post i innboksen din, må du sørge for å sjekke søppelpostmappen. E-posten sendes til kontoeierens e-postadresse som er oppført i Shopify-administrator. For å bekrefte hvilken e-postadresse som er kontoeierens e-postadresse, går du til Innstillinger > Brukere og tillatelser og klikk på navnet under Butikkeier. E-postadressen er oppført under navnet på butikkprofilsiden.

Hvis du er sikker på at du ikke har mottatt en e-post om stansen, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for de neste trinnene.

Hvordan vet jeg om en e-post fra Shopify er legitim?

Før du klikker på koblinger i en e-post, eller gir bedriften og bankinformasjonen din til noen, bør du finne ut mer om å beskytte kontoen din mot phishing, vishing og smishing.

Kan kundene mine fortsatt betale mens utbetalingene står på vent?

Det kommer an på. I de fleste tilfeller kan kundene fortsatt betale dersom utbetalingene står på vent. Du vil imidlertid ikke bli utbetalt for bestillingene før sperringen er løst. I noen tilfeller kan ikke butikken din godta nye bestillinger. For å bekrefte om kassen din påvirkes, kan du se enten banneret i Shopify-administrator, eller en e-post som sendes til kontoeieren.

Hvordan kan jeg fortsette å motta utbetalinger?

Den raskeste måten å løse en vent på Shopify Payments-kontoen din og fortsette å motta utbetalinger på, er å oppgi informasjon som er blitt forespurt, og svare direkte på e-post fra Shopify.