Få betalt med Shopify Payments

Når en kunde betaler for en bestilling med Shopify Payments og bestemte hurtigkasser, overføres midlene til utbetalingskontoen du har konfigurert med Shopify Payments.

Følgende kontotyper kan godta utbetalinger fra Shopify Payments:

I andre land enn Australia, Canada, New Zealand og USA er det et minimumsutbetalingsbeløp for Shopify Payments. For mer informasjon kan du se seksjonen Betalingsperioder i Shopify Payments-krav for landet butikken din er basert i.

Med Shopify Payments kan du motta utbetalinger i en annen valuta enn valutaen du selger i.

I denne delen