Shopify Payments-kontoen på hold

Når du har konfigureret din Shopify Payments-konto, modtager du muligvis en meddelelse i din Shopify-administrator eller en mail fra Shopify, der angiver, at din Shopify Payments-konto er sat på hold. Denne meddelelse i administratoren kan indeholde oplysninger, der er specifikke for din butik, eller den kan bede dig kontakte Shopify Support. Det er kun kontoejeren, der har adgang til specifikke kontooplysninger.

Den bedste kilde til oplysninger, der kan løse problemet, er i prompten i administratoren eller i den mail, der sendes til kontoejeren. Det er vigtigt, at du følger alle mailanmodninger eller administratormeddelelser for at løse problemet så hurtigt som muligt. Kontakt Shopify Support, hvis der ikke er nok oplysninger.

Hvorfor er min konto på hold?

Konti på hold er placeret af forskellige årsager og er kontospecifikke. Shopify Payments-konti er underlagt standardanmeldelser i hele kontoens levetid.

Nogle mulige årsager til indhentning af konti er relateret til krav til oplysninger, forkerte bankkontooplysninger og problemer med produktkvalificering.

Du kan få mere at vide om de specifikke servicevilkår for Shopify Payments i de enkelte lande og Shopifys Politik for acceptabel brug.

Hvorfor sættes min konto på hold, når jeg allerede er begyndt at få ordrer?

Alle butikker, der opretter en konto hos Shopify Payments, er juridisk underlagt standardgennemgangsprocessen, hvilket sker i hele kontoens levetid.

Når du har afsluttet konfigureringen af din Shopify Payments-konto for første gang, kan du bruge den til at acceptere betalinger med det samme. Hvis Shopifys bankpartnere imidlertid kræver flere oplysninger for din virksomhed, sættes din Shopify Payments-konto på venteposition, indtil dine oplysninger kan bekræftes.

Jeg er medarbejder på kontoen. Kan jeg løse problemet med at vente?

Nej. Det er kun kontoejeren, der har tilladelse til at få adgang til Shopify Payments-kontodetaljerne, og er derfor den eneste, der kan fjerne et hold på kontoen. Medarbejdere kan møde en generisk administrator eller modtage en e-mail om at kontakte kontoejeren.

Jeg er kontoejeren, men jeg kan ikke finde en e-mail om hold på kontoen

Hvis du ikke kan finde en e-mail i din indbakke, skal du sørge for at tjekke din spammappe.E-mailen sendes til den mailadresse for kontoejeren, som er angivet i din Shopify-administrator. Hvis du vil bekræfte, hvilken mailadresse er kontoejerens mailadresse, skal du gå til Indstillinger > Brugere og tilladelser og klikke på navnet under Butiksejeren.Mailadressen er angivet under navnet på butiksprofilsiden.

Hvis du er sikker på, at du ikke har modtaget en mail om at være på hold, skal du kontakte Shopify Support for at få oplysninger om de næste trin.

Hvordan ved jeg, om en e-mail fra Shopify er legitim?

Få mere at vide om, hvordan du beskytter din konto mod phishing, vishing og sms-svindel, inden du klikker på links i en e-mail eller giver din virksomheds- og bankoplysninger til alle.

Kan mine kunder stadig gå til betaling, mens mine udbetalinger er på hold?

Det kommer an på. I de fleste tilfælde kan dine kunder stadig gå til betaling, hvis dine udbetalinger er på hold. Du får dog ikke betaling for ordrerne, før den er blevet løst. I nogle tilfælde kan din butik ikke acceptere nye ordrer. Du kan bekræfte, om din betaling er påvirket, i banneret i din Shopify-administrator eller i en e-mail, der er sendt til kontoejeren.

Hvordan kan jeg fortsætte med at modtage udbetalinger?

Den hurtigste måde at løse problemet med at sætte din Shopify Payments-konto på hold og fortsætte med at modtage udbetalinger er at sende eventuelle anmodede oplysninger og besvare e-mails direkte fra Shopify.