Sælg i flere valutaer med Shopify Payments

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Når du aktiverer flere valutaer, kan dine kunder betale for deres ordrer og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valutaer. Dine priser omregnes efter den vekselkursen på den udenlandske valuta, der automatisk baseres på markedets vekselkurser (standardindstillingen). Du kan dog vælge at indstille vekselkursen for den udenlandske valuta manuelt.

Dine kunder kan vælge deres lokale valuta fra en valutavælger, som du kan føje til dit tema. Du kan også bruge Shopifys Geolocation-app til at bede kunderne om at skifte til deres lokale valuta.

Begrænsninger

Følgende liste over begrænsninger og udelukkelser gælder for salg i flere valutaer:

• Salg i flere valutaer understøttes kun af Shopify Payments. Ordrer, der afgives via PayPal eller andre tredjepartsbetalingsudbydere behandles i butiksvaluta.

• Salg i flere valutaer understøttes kun i din webshop. Shopify POS understøtter kun din butiksvaluta. Du kan ikke vælge i flere valutaer på andre kanaler.

• Du kan ikke angive specifikke priser for et land, når du forhandler i flere valutaer, men du kan angive vekselkursen manuelt for at kontrollere prisen.

• Ordrekladder er altid i din butiks valuta.

• Nogle banker og kreditkortudstedere kan opkræve yderligere internationale transaktionsgebyrer fra dine købere. Dette gælder også, selv om kreditkortet debiteres i den lokale valuta.

• Du kan kun få vist dine rapporter i din butiksvaluta.

• Nogle apps med vekselkurser fra Shopify App Store er ikke kompatible med salg i flere valutaer med Shopify Payments. Ved brug af visse apps vil købere opleve at se beløb i deres lokale valuta i webshoppen, men at denne valuta ændrer sig tilbage til butiksvalutaen ved betaling. Vi anbefaler, at du bruger Shopifys Geolocation-app til at hjælpe købere med at kigge i din butik i deres lokale valutaer.

Få mere at vide

Understøttede valutaer

Du kan acceptere og refundere betalinger i følgende valutaer:

ISO-landekoder for valutaer, der accepteres i Shopify Payments via flere valutaer
AED GTQ PEN
AFN GYD PGK
ALL HKD PHP
AMD HNL PKR
ANG HRK PLN
AOA HTG PYG
ARS HUF QAR
AUD IDR RON
AWG ILS RSD
AZN INR RUB
BAM ISK RWF
BBD JMD SAR
BDT JPY SBD
BGN KES SCR
BIF KGS SEK
BMD KHR SGD
BND KMF SHP
BOB KRW SLL
BRL KYD SRD
BSD KZT STD
BWP LAK SZL
BZD LBP THB
CAD LKR TJS
CDF LRD TOP
CHF LSL TRY
CLP MAD TTD
CNY MDL TWD
COP MGA TZS
CRC MKD UAH
CVE MMK UGX
CZK MNT USD
DJF MOP UYU
DKK MUR UZS
DOP MVR VND
DZD MWK VUV
EGP MXN WST
ETB MYR XAF
EUR MZN XCD
FJD NAD XOF
FKP NGN XPF
GBP NIO YER
GEL NOK ZAR
GIP NPR ZMW
GMD NZD
GNF PAB