Sælg i flere valutaer med Shopify Payments

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Når du aktiverer flere valutaer, kan dine kunder betale for deres ordrer og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valutaer. Dine priser omregnes efter den vekselkursen på den udenlandske valuta, der automatisk baseres på markedets vekselkurser (standardindstillingen). Du kan dog vælge at indstille vekselkursen for den udenlandske valuta manuelt.

Dine kunder kan vælge deres lokale valutaer ved hjælp af en valutavælger, som du kan føje til dit tema. Du kan også bruge Shopifys Geolocation-app til at bede kunderne om at skifte til deres lokale valuta.

Her skal du bruge flere valutaer

Når du sælger i flere valutaer, kan kunderne betale for deres ordrer i deres egen valuta. Denne funktion er en god mulighed, når din virksomhed er i en af følgende situationer:

• Du har en webshop, der har international trafik, og du vil øge dine konverteringer fra dine internationale kunder.

• Du ønsker at tilbyde regionale butikker. For eksempel kan du have en butik i én region, og du vil gerne sælge til kunder, der bor i en lignende region, men bruger en anden valuta. For eksempel minder Australien og New Zealand om hinanden, fordi de ligger tæt på hinanden geografisk og har de samme årstider. Du kan bruge salg i flere valutaer til at sælge i Australien og tilbyde en regional oplevelse til dine kunder fra New Zealand.

• Du har en stærk international tilstedeværelse med butikker i forskellige lande og regioner. Du har en international butik, der bruger salg i flere valutaer til at konvertere kunder, hvor du endnu ikke har en specifik tilstedeværelse.

Bemærk: Butikker i andre lande end Canada og Danmark kan kun modtage udbetalinger i valutaen fra det land, de ligger i, og de skal have adresse i det land, som deres butik er indstillet til.

Få mere at vide

Understøttede valutaer

Du kan acceptere og refundere betalinger i følgende valutaer:

ISO-landekoder for valutaer, der accepteres i Shopify Payments via flere valutaer
AED GTQ PEN
AFN GYD PGK
ALL HKD PHP
AMD HNL PKR
ANG HRK PLN
AOA HTG PYG
ARS HUF QAR
AUD IDR RON
AWG ILS RSD
AZN INR RUB
BAM ISK RWF
BBD JMD SAR
BDT JPY SBD
BGN KES SCR
BIF KGS SEK
BMD KHR SGD
BND KMF SHP
BOB KRW SLL
BRL KYD SRD
BSD KZT STD
BWP LAK SZL
BZD LBP THB
CAD LKR TJS
CDF LRD TOP
CHF LSL TRY
CLP MAD TTD
CNY MDL TWD
COP MGA TZS
CRC MKD UAH
CVE MMK UGX
CZK MNT USD
DJF MOP UYU
DKK MUR UZS
DOP MVR VND
DZD MWK VUV
EGP MXN WST
ETB MYR XAF
EUR MZN XCD
FJD NAD XOF
FKP NGN XPF
GBP NIO YER
GEL NOK ZAR
GIP NPR ZMW
GMD NZD
GNF PAB