Sælg i flere valutaer med Shopify Payments

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Når du sælger til flere lande eller områder, kan dine kunder se priser i din butik, betale for deres ordrer ved betaling og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valuta. Du kan vælge, at priserne automatisk omregnes ud fra markedets aktuelle vekselkurs. Du kan også vælge, at de skal omregnes manuelt ud fra en vekselkurs, som du selv vælger.

Hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du også kontrollere priserne i forskellige lande eller områder ved hjælp af internationale priser.

Hvis du sælger i flere valutaer, kan du tilføje en landevælger i dit tema, så kunderne lan vælge deres lokale land eller område, så din butik viser deres lokale valuta.

Begrænsninger

Følgende liste over begrænsninger og udelukkelser gælder for salg i flere valutaer:

• Salg i flere valutaer understøttes kun af Shopify Payments. Dette omfatter Apple Pay, Google Pay og PayPal samt de andre Shopify Payments-metoder. Ordrer, der afgives ved hjælp af andre tredjepartsbetalingsudbydere behandles i din butiks standardvaluta.

• Salg i flere valutaer understøttes i din webshop og i et fjernadministreret miljø ved hjælp af Storefront API'en. Shopify POS understøtter kun din butiksvaluta. Du kan ikke sælge i flere valutaer på andre kanaler.

• Med ordrekladder er flere valutaer kun tilgængelig for fakturaer for ordrekladder. Mulighederne Markér som betalt, Markér som afventende og Betal med kreditkort er kun tilgængelige i din butiks valuta.

• Nogle banker og kreditkortudstedere kan opkræve yderligere internationale transaktionsgebyrer fra dine kunder. Dette gælder også, selv om kreditkortet debiteres i den lokale valuta.

• Du kan kun få vist dine rapporter i din butiksvaluta.

• Nogle apps med vekselkurser i Shopify App Store er ikke kompatible med salg i flere valutaer med Shopify Payments. Nogle apps kan medføre, at priserne vises i kundens valgte valuta i selve webshoppen, men at disse priser ændres til butikkens standardvaluta ved betalingen. Du bør bruge Shopifys Geolocation-app til at hjælpe dine kunder med at kigge i din butik i deres lokale priser.

Lokationsbaserede skatteindstillinger

Hvis du sælger internationalt, kan du inkludere eller ekskludere skatter i dine produktpriser baseret på din kundes lokation. Kunder i nogle lande, som f.eks. Storbritannien, forventer, at dine priser inkluderer skatter, mens kunder i andre lande, som f.eks. USA, forventer, at skatter først tilføjes ved betalingsprocessen.

Hvis du vil vise dine priser, som de forventes af købere i forskellige lande, skal du aktivere lokationsbaserede skatteindstillinger i din administrator.

Hvis du har opsat skatteregistreringer for et land eller et område, inkluderer Shopify automatisk den lokale skatteprocent i dine priser i butikslayoutet for følgende lande og områder. Alle lande og områder får vist deres priser eksklusive skatter.

Lande og skatter med inkluderet skat
Ålandsøerne Grækenland New Zealand
Albanien Grønland Niue
Andorra Guadeloupe Norge
Armenien Guernsey Polen
Australien Ungarn Portugal
Østrig Island Réunion
Hviderusland Indien Republikken Moldova
Belgien Indonesien Rumænien
Bosnien-Hercegovina Irland Saint Barthélemy
Brasilien Isle of Man San Marino
Bulgarien Italien Senegal
Kina Japan Serbien
Cookøerne Jersey Singapore
Kroatien Kosovo Slovakiet
Cypern Letland Slovenien
Tjekkiet Liechtenstein Spanien
Danmark Litauen Svalbard og Jan Mayen Islands
Estland Luxembourg Sverige
Færøerne Malta Schweiz
Falklandsøerne (Malvinerne) Mauritius Republikken Nordmakedonien
Finland Mayotte Tyrkiet
Frankrig Monaco Ukraine
Gambia Montenegro Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland
Georgia Marokko Vanuatu
Tyskland Holland (Nederlandene)
Gibraltar De Nederlandske Antiller

Få mere at vide om inkludering eller ekskludering af skat baseret på din kundes lokation.

Få mere at vide

Understøttede valutaer

Du kan acceptere og refundere betalinger i følgende valutaer:

ISO-landekoder for valutaer, der accepteres i Shopify Payments via flere valutaer
AED GTQ PEN
AFN GYD PGK
ALL HKD PHP
AMD HNL PKR
ANG HRK PLN
AOA HTG PYG
ARS HUF QAR
AUD IDR RON
AWG ILS RSD
AZN INR RUB
BAM ISK RWF
BBD JMD SAR
BDT JPY SBD
BGN KES SCR
BIF KGS SEK
BMD KHR SGD
BND KMF SHP
BOB KRW SLL
BRL KYD SRD
BSD KZT STD
BWP LAK SZL
BZD LBP THB
CAD LKR TJS
CDF LRD TOP
CHF LSL TRY
CLP MAD TTD
CNY MDL TWD
COP MGA TZS
CRC MKD UAH
CVE MMK UGX
CZK MNT USD
DJF MOP UYU
DKK MUR UZS
DOP MVR VND
DZD MWK VUV
EGP MXN WST
ETB MYR XAF
EUR MZN XCD
FJD NAD XOF
FKP NGN XPF
GBP NIO YER
GEL NOK ZAR
GIP NPR ZMW
GMD NZD
GNF PAB