Valutaformatering

Du kan ændre den måde, som valutaer vises på i din butik, for at gøre det nemmere for dine kunder at læse beløbene.

Typer af valutaformatering

Der er fire forskellige valutaformater, som bruges i forskellige dele af din butik:

De fire forskellige valutaformater, der bruges i din butik
Navn Bruges i
HTML med valuta Webshop og Shopify-administrator
HTML uden valuta Webshop og Shopify-administrator
Mail med valuta Meddelelser
Mail uden valuta Skabeloner til meddelelser og Ordreprinter

Valgmuligheder til formatering af valutaer

Du kan vise valutabeløb på forskellige måder:

formateringsmuligheder for valutabeløb
Pengeformat Afrundet Eksempel
{{ amount }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals }} 1.135
{{ amount_with_comma_separator }} 1.134,65
{{ amount_no_decimals_with_comma_separator }} 1,135
{{ amount_with_apostrophe_separator }} 1'134,65

Valutaformater, som afrundes, vil blive rundet op, hvis decimaltallet er 50 eller derover, og det rundes ned, hvis det er under 50.

Skift valutaformatering

1. Klik på Butiksoplysninger.

2. Klik på Skift formatering i afsnittet Butikkens valuta.

3. I hvert af felterne skal du erstatte {{amount}} med det valutaformat, som du vil bruge, fra tabellen med valgmuligheder.

4. Klik på Gem.

Aktivér valutakoder i dine temaindstillinger

Nogle temaer giver dig mulighed for at vise valutakoden sammen med priserne i din webshop.

Du kan vise eller skjule dine valutakoder ved hjælp af temaindstillingerne for Dawn.