Vanlige spørsmål om Shopify Credit

Bruk denne siden til å finne svar på vanlige spørsmål om Shopify Credit.

Hvem er kvalifisert for Shopify Credit?

For å bruke Shopify Credit, må du oppfylle følgende minimumskrav:

• En Shopify Payments-konto kreves for å bruke Shopify Credit.
  • Shopify Credit bruker samme bankkonto eller Shopify Balance-konto som du har koblet til Shopify Payments. Hvis du har behov for å endre kontoen du bruker for Shopify Credit, må du endre bankkontoen du bruker med Shopify Payments.
  • Shopify Payments-kontoen må ha én enkelt eier.
  • Bedriften din har bare én butikkeier. Eiere av flere butikker kan ikke søke om Shopify Credit.
  • Butikkeieren må ha en fysisk, personlig adresse i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier støttes ikke).
  • Totrinnsautentisering (2SA) kreves for å få tilgang til alle funksjoner i Shopify Credit.
  • Et gyldig amerikansk personnummer (SSN) kreves for å konfigurere Shopify Credit-kontoen. Personnummeret brukes bare for å bekrefte identiteten din. Kredittrapporten din påvirkes ikke.
  • Butikken din må være lokalisert i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier støttes ikke.

Disse kravene er ikke uttømmende, og flere kriterier kan være gjeldende for kvalifisering. Kvalifisering for Shopify Credit er basert på ytelsen til bedriften, ikke kredittrapporten din. Se i Shopify-administrator for å finne ut om du er kvalifisert for Shopify Credit.

Hvordan søker jeg om Shopify Credit?

Hvis du er kvalifisert til å søke om Shopify Credit, sendes det en e-postmelding til e-postadressen til kontoeieren, og det vises et banner i Shopify-administrator. Du må sende inn en søknad for å søke om Shopify Credit. Finn ut mer om å søke om Shopify Credit.

Hvilket betalingskortnettverk bruker Shopify Credit?

Shopify Credit er en del av Visa-nettverket. Du kan bruke Shopify Credit-belastningskortet hos alle ikke-forbudte forhandlere og bedrifter som godtar Visa-transaksjoner.

Er jeg kvalifisert for Shopify Capital hvis jeg bruker Shopify Credit?

Ja, hvis du søker om Shopify Credit, er du fortsatt kvalifisert for Shopify Capital så lenge butikken og kontoen din er i god stand. Hvis du imidlertid allerede bruker, eller har søkt om, Shopify Capital, er du ikke kvalifisert for Shopify Credit.

Kvalifisering og tilbudene er basert på bedriftens resultater, og kan endre seg over tid. Det er viktig å holde Shopify Credit-kontoen i god stand for å unngå ytterligere påvirkning på Shopify Capital-kvalifikasjon og -tilbud.

Hva er tilbakebetalingsprosessen?

Shopify Credit er et kort som må betales i sin helhet, som betyr at du må betale hele saldoen hver kalendermåned. Finn ut mer om tilbakebetaling for Shopify Credit.

Når forfaller hver betaling?

Betalingen forfaller 25 dager etter utløpet av hver månedlige faktureringsperiode. Finn ut mer om tilbakebetaling for Shopify Credit.

Hva er renten for Shopify Credit?

Det er ingen rentekostnader eller gebyrer knyttet til Shopify Credit. Det er et kort som må betales i sin helhet, som betyr at du må betale hele saldoen hver kalendermåned.

Hvordan fungerer belønninger?

Penger tilbake opptjenes på kvalifiserte bedriftskjøp, og overføres automatisk til Shopify Credit-kontoen som kontokreditter. Finn ut mer om Shopify Credit-belønninger.

Hvorfor ble en transaksjon med Shopify Credit-belastningskortet mitt avvist?

Det er mange grunner til at en Shopify Credit-transaksjon kan bli avvist. Årsaken til en avvist transaksjon er som oftest knyttet til at transaksjonen overstiger forbruksgrensen. Du kan se informasjon om forbruksgrensen på siden Credit i Shopify-administrator.

En annen årsak til at en transaksjon blir avvist kan være at du forsøker å gjøre et kjøp fra en begrenset bedrift eller aktivitet.

Finn ut mer om vilkårene fra utstederbanken for Shopify Credit knyttet til bruk av kontoen og korttransaksjoner.