Administrer faktureringsinformasjonen din

Fakturaene betales ved hjelp av den aktive faktureringsmetoden. Tilgjengelige faktureringsmetoder inkluderer kredittkort og bekreftede bankkontoer (bekreftede bankkontoer er kun tilgjengelig for Shopify Plus-kjøpmenn i USA). Kredittkortet må tillate gjentakende betalinger. For øyeblikket kan du ikke bruke debetkort til å betale for Shopify.

Vis den nåværende fakturaen din

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Fakturaer-delen klikker du på Vis utestående omkostninger-

Vis kommende faktura

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Fakturaer-delen klikker du på Vis kommende faktura.

Vis hele faktureringshistorikken din

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Fakturaer-seksjonen under Nylige fakturaer klikker du på Vis all faktureringshistorikk.

Vis alle omkostninger i en spesifikk tidsramme

Fakturaen din viser alle omkostninger for Shopify-kontoen, inkludert abonnementsavgifter, appomkostninger, transaksjonsavgifter osv.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. Klikk på Vis Shopify-kontosammendrag.

3. Kontoversikt-siden klikker du på Vis fullstendig kontoutskrift.

4. Velg ønsket tidsramme ved hjelp av datovelgeren for å vise alle omkostninger i den bestemte tidsrammen.

Oppdater faktureringsinformasjonen

Faktureringsinformasjonen omfatter kedittkortnummeret og fakturaadressen din. Hvis du må oppdatere faktureringsinformasjonen, er den tilgjengelig fra Innstillinger-menyen i administratoren.

Du kan betale for Shopify-fakturaer (engangs eller gjentakende) ved å bruke PayPal eller et gyldig kredittkort fra MasterCard, Visa eller American Express. Kredittkortet må tillate gjentakende betalinger. For øyeblikket kan du ikke bruke debetkort til å betale for Shopify. Når du betaler fakturaer ved hjelp av PayPal, kan du bruke PayPal-saldo, bankkontoer, debetkort eller kredittkort knyttet til PayPal kontoen din.

De fleste avgifter som Shopify belaster er gjentakende betalinger. Gjentakende betalinger forekommer med regelmessige sykluser. Disse faktureringssyklusene varierer og alle er ikke synkroniserte, med mindre du for eksempel starter et abonnement med 30-dagers fakturering og installerer alle appene dine samme dag.

Hvis du er lokalisert i USA, har et Shopify Plus-abonnement og har en bankkonto for USD som godtar debettransaksjoner via Automated Clearing House (ACH), kan du verifisere kontoen slik at den fungerer som aktiv betalingsmåte. Kontroller med banken din for å se om kontoen din aksepterer ACH-debetbelastninger.

Hvis butikken din er basert i USA og du har tilstrekkelige midler i Shopify Payments kontosaldoen, blir Shopify saldo valgt som standard betalingsmåte for temakjøp og engangskjøp av apper.

Hvis du er basert i Frankrike, må du bruke et kredittkort eller et utsatt debetkort til å betale for Shopify-abonnementet ditt. Hvis du er usikker på hvilken type kort du har, kan du kontakte banken din.

Endre kredittkortdetaljer

Hvis kredittkortnummeret ditt endres, må du påse at du har oppdatert det i Shopify-kontoen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Faktureringsinformasjon-seksjonen klikker du på Erstatt kredittkort

3. Oppdater kredittkortinformasjonen og klikk på Bekreft.

Endre fakturaadresse

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Faktureringsinformasjon-seksjonen klikker du på Erstatt kredittkort

3. Oppdater informasjonsfeltene for fakturaadressen og klikk på Bekreft.

Legg til en bankkonto for å betale fakturaene dine

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Faktureringsinformasjon-seksjonen klikker du på Legg til bankkonto.

3. Angi kontonummer og bankkode for bankkontoen du vil bekrefte.

4. Angi butikkeierens navn og oppgi kontotypen som Personlig eller Bedrift.

5. Klikk på Start bekreftelse.

1. Etter 1–3 virkedager setter Shopify inn to små beløp (mindre enn 1 dollar) på bankkontoen din. Etter at disse innskuddene er satt inn på kontoen din, må du bekrefte de to beløpene ved å taste de inn i de to feltene som vises i faktureringsinformasjon-seksjonen.

2. Hvis du vil gjøre den bekreftede kontoen til aktiv betalingsmåte, må du merke av boksen som heter Gjør denne bankkontoen til den aktive betalingsmåten min.

3. Klikk på Fullfør bekreftelse. Hvis bekreftelsen er vellykket, vises bankkontoen som Aktiv.

Hvis bekreftelsen mislykkes, mottar du en melding som sier at bekreftelsen på bankkontoen din var mislykket. Kontakt banken din for å finne ut mer før du prøver igjen.

Endre bekreftet bankkontoinformasjon

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Fakturering.

2. I Faktureringsinformasjon-seksjonen klikker du på Erstatt bankkonto.

3. Angi kontonummer og bankkode for bankkontoen du vil bekrefte.

4. Angi butikkeierens navn og oppgi kontotypen som Personlig eller Bedrift.

5. Klikk på Start bekreftelse.

1. Etter 1–3 virkedager setter Shopify inn to små beløp (mindre enn 1 dollar) på bankkontoen din. Etter at disse innskuddene er satt inn på kontoen din, må du bekrefte de to beløpene ved å taste de inn i de to feltene som vises i faktureringsinformasjon-seksjonen.

2. Hvis du vil gjøre den bekreftede kontoen til aktiv betalingsmåte, må du merke av boksen som heter Gjør denne bankkontoen til den aktive betalingsmåten min.

3. Klikk på Fullfør bekreftelse. Hvis bekreftelsen er vellykket, vises bankkontoen som Aktiv.

Hvis bekreftelsen mislykkes, mottar du en melding som sier at bekreftelsen på bankkontoen din var mislykket. Kontakt banken din for å finne ut mer før du prøver igjen.