Legge til og bekrefte bankkontoinformasjon

For å legge til eller erstatte en bankkonto, må du først legge inn bankkontoinformasjonen, og deretter må du bekrefte kontoen.

Trinn 1: Legg til eller erstatt bankkontoinformasjonen din

Når du legger til en ny bankkonto i Shopify og klikker på Start bekreftelse, godkjenner du at Shopify og dets agenter setter inn og tar ut små beløp fra bankkontoen din ved hjelp av nettverket Automated Clearing House (ACH) for bekreftelsesformål og fakturere betalinger.

Innen én til tre virkedager vil Shopify sette inn to små beløp (mindre enn 1,00 USD) på bankkontoen din. Når disse innskuddene er reflektert på kontoen din, kan du fortsette med å bekrefte bankkontoen din.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Fakturering.

2. Klikk på Rediger faktureringsprofil i seksjonen Gjeldende faktureringsperiode.

3. Legg til eller erstatt en bankkonto:

• For å legge til en ny bankkonto klikker du på Legg til betalingsmåte.
    • Klikk på …-knappen ved siden av bankkontoen, og klikk deretter på Erstatt for å erstatte en bankkonto.
  4. Hvis nødvendig, fra Betalingsmåte-type, velger du Bankkonto.

5. Angi kontonummer og bankkode for bankkontoen du vil bekrefte.

6. Angi butikkeierens navn og oppgi kontotypen som Personlig eller Bedrift.

7. Klikk på Start bekreftelse.

Steg 2: Bekreft bankkontoen din

Når du har mottatt innskuddene, må du bekrefte bankkontoen din.

Trinn:

1. I Betalingsmåter-seksjonen klikker du på Fullfør bekreftelse.
  2. Angi de to summene som ble satt inn på bankkontoen din.
  3. Merk av for Gjør denne bankkontoen til min primære betalingsmåte hvis du ønsker å gjøre den bekreftede kontoen til primær betalingsmåte.
  4. Klikk på Fullfør bekreftelse.

Vellykket bekreftelse

Ved vellykket bekreftelse vil bankkontoen din være oppført i Betalinger-seksjonen i Shopify-administrator.

Bekreftelsen mislyktes

Hvis bekreftelsen feiler, vises en melding over den mislykkede bankkontoen som indikerer at bekreftelsen mislyktes. Du kan velge å erstatte eller fjerne den mislykkede bankkontoen. Du bør kontakte banken din for mer hjelp før du prøver bekreftelsesprosessen på nytt.