Pankkitilin tietojen lisääminen ja vahvistaminen

Jos haluat lisätä pankkitilin tai vaihtaa sen toiseksi, sinun täytyy ensin antaa pankkitilisi tiedot ja sitten vahvistaa tili.

Vaihe 1: Pankkitilin tietojen lisääminen tai muuttaminen

Kun lisäät uuden pankkitilin Shopifyhin ja klikkaat Aloita vahvistaminen, valtuutat Shopifyn ja sen edustajat tallentamaan tilillesi ja nostamaan tililtäsi pieniä summia vahvistus- ja laskutustarkoituksessa Automated Clearing House -verkkoa (ACH) käyttäen.

Shopify tallettaa pankkitilillesi kaksi pienehköä summaa (1,00 USD:tä pienempiä) 1–3 arkipäivän kuluessa. Kun nämä talletukset näkyvät pankkitililläsi, voit jatkaa tilin vahvistamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Klikkaa Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta Muokkaa laskutusprofiilia.

3. Pankkitilin lisääminen tai korvaaminen:

• Jos haluat lisätä uuden pankkitilin, klikkaa Lisää maksutapa.
    • Jos haluat vaihtaa pankkitilin, klikkaa …-painiketta pankkitilin vieressä ja klikkaa sitten Vaihda.
  4. Valitse tarvittaessa Pankkitili kohdassa Maksutavan tyyppi.

5. Syötä tarkistettavan pankkitilin tilinumero ja reititysnumerot.

6. Syötä kaupan omistajan nimi ja määritä tilin tyypiksi Henkilökohtainen tai Yritys.

7. Klikkaa Aloita vahvistaminen.

Vaihe 2: Pankkitilin vahvistaminen

Kun olet saanut talletukset, sinun on vahvistettava pankkitilisi.

Vaiheet:

1. Klikkaa Maksutavat-osiossa Viimeistele vahvistus.
  2. Syötä kahden pankkitilillesi talletetun summan määrät.
  3. Jos haluat tehdä vahvistetusta tilistäsi ensisijaisen vaihtoehdon maksuille, valitse Tee tästä pankkitilistä ensisijainen maksutapani.
  4. Klikkaa Viimeistele vahvistus.

Onnistunut vahvistus

Onnistuneen vahvistuksen jälkeen pankkitilisi näkyy listattuna Shopify adminin Maksut-osiossa.

Vahvistamisen epäonnistuminen

Jos vahvistaminen epäonnistuu, epäonnistuneen tilin yläpuolelle tulee viesti, joka ilmoittaa epäonnistumisesta. Voit halutessasi vaihtaa toiseen pankkitiliin tai poistaa tilin, jonka vahvistaminen epäonnistui. Sinun tulee ottaa yhteyttä pankkiisi ja pyytää lisäapua, ennen kuin yrität vahvistamista uudelleen.