Laskusi Shopifyssa

Shopify lähettää kaikki laskut sähköpostitse kaupan omistajalle ja henkilöstölle, jolla on Näytä laskutus ja vastaanota laskutussähköposteja -käyttöoikeus.

Jos haluat nähdä laskutushistoriasi, siirry Shopify adminin Asetukset >Laskutus -sivulle. Aiemmat laskut -osassa on kattava yhteenveto aiemmista laskuistasi.

Nykyinen laskutusjakso -osasta löydät tulevaan laskuun liittyviä tietoja. Niihin sisältyvät tiedot jäljellä olevista hyvityksistä, laskutusrajan lähestymisestä ja siitä, voitko muokata laskutusprofiilia. Muokkaamalla laskutusprofiilia voit hallinnoida maksutapoja, valuutta-asetuksia ja verotietoja (tarvittaessa). Näin varmistat, että laskutustiedot ovat oikein ja ajan tasalla.