Laskutustietojen hallinta

Laskusi maksetaan käyttämällä aktiivista laskutustapaasi. Käytettävissä olevat laskutustavat sisältävät luottokortin ja vahvistetun pankkitilin (vahvistetut pankkitilit ovat vain Shopify Plus -kauppiaiden saatavilla Yhdysvalloissa). Luottokorttisi on sallittava toistuvat maksut. Tällä hetkellä et voi käyttää maksukortteja Shopify-maksuihin.

Katso tulevaa laskua

Voit tarkastella mahdollisia tuleviin laskuihin sisällytettäviä lisämaksuja Shopify adminin laskutusasetusten sivulla. Lisätietoja siitä, miten sinua laskutetaan näistä maksuista, on kohdassa Tietoja laskutusrajoista.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Napauta Laskut-osiossa kohtaa Näytä tiedot.

Näytä koko laskutushistoriasi

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Valitse Laskut -osion Viimeaikaiset laskut-kohdassa Näytä koko laskutushistoria.

Katso kaikkia tietyn aikavälin maksuja

Laskussasi näkyvät kaikki Shopify-tilisi veloitukset, mukaan lukien tilausmaksut, sovellusmaksut, palvelumaksut jne.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Napauta Näytä Shopify-tilin yhteenveto.

3. Napauta Tilin yhteenveto -sivulla Näytä koko ilmoitus.

4. Valitse haluamasi aikaväli käyttämällä päivämääränvalitsinta, jotta kaikki kyseisen aikavälin maksut näytetään.

Päivitä laskutustietosi

Laskutustietosi sisältävät luottokorttisi numeron ja laskutusosoitteen. Jos haluat päivittää laskutustietosi, pääset tietoihin hallinnan Asetukset-valikosta.

Voit maksaa Shopify-laskujasi (kertaluontoisesti tai toistuvasti) käyttämällä PayPalia tai voimassa olevaa Mastercard-, Visa- tai American Express -luottokorttia. Luottokorttisi on sallittava toistuvat maksut. Tällä hetkellä et voi käyttää debit-kortteja Shopifyssa maksamiseen. Kun maksat laskuja PayPalilla, voit käyttää PayPal-tiliin kytkettyä saldoa, pankkitilejä ja debit- tai luottokortteja.

Useimmat Shopifyn veloittamista maksuista ovat toistuvia maksuja. Toistuvat maksut tapahtuvat säännöllisesti. Nämä laskutusjaksot vaihtelevat eivätkä ole kaikki synkronoituja, ellet esimerkiksi aloita sopimusta, jossa on 30 päivän laskutus ja asenna kaikkia sovelluksiasi samana päivänä.

Jos kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa ja kaupallasi on Shopify Plus -sopimus ja USD-pankkitili, joka hyväksyy Automated Clearing House (ACH) -veloitukset, voit vahvistaa tilisi toimimisen aktiivisena maksutapana. Tarkista pankistasi, hyväksyykö tilisi ACH-veloituksia.

Jos kauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa ja sinulla on riittävä saldoa Shopify Payments -tililläsi, Shopify-saldo valitaan oletusarvoiseksi maksutavaksi teemaostoja ja sovellusten kertamaksuja varten.

Jos kauppasi sijaitsee Ranskassa, sinun on käytettävä luottokorttia tai maksuaikakorttia Shopify-tilauksesi maksamiseen. Jos olet epävarma käyttämäsi kortin tyypistä, ota yhteyttä pankkiisi.

Muuta luottokorttitietojasi

Jos luottokorttisi numero muuttuu, muista päivittää se Shopify-tililläsi.

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

3. Päivitä luottokorttitiedot ja napauta Vahvista.

Huomaa: Tällä hetkellä et voi käyttää maksukortteja Shopify-maksuihin.

Muuta laskutusosoitettasi

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Valitse Laskutustiedot-kohdassa Vaihda luottokortti.

3. Päivitä laskutusosoitetietojen kentät ja napauta Vahvista.

Lisää pankkitili laskujen maksua varten

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Napauta Laskutustiedot-kohdassa Lisää pankkitili.

3. Syötä sen pankkitilin tilinumero ja reititysnumerot, jonka haluat tarkistaa.

4. Syötä kaupan omistajan nimi ja määritä tilin tyypiksi Henkilökohtainen tai Yritys.

5. Napauta Aloita vahvistaminen.

1. 1–3 päivän kuluttua Shopify tallettaa pankkitilillesi kaksi pientä (alle 1,00 $) summaa. Kun nämä talletukset on tehty tilillesi, vahvista nämä kaksi summaa syöttämällä ne Laskutustiedot-osiossa olevaan kahteen kenttään.

2. Jos haluat tehdä vahvistetusta tilistäsi aktiivisen maksutavan, merkitse ruutu Tee tästä pankkitilistä aktiivinen maksutapa.

3. Valitse Viimeistele vahvistaminen. Jos vahvistus onnistuu, pankkitili näkyy aktiivisina.

Jos vahvistus epäonnistuu, saat viestin, jossa ilmoitetaan, että pankkitilin vahvistaminen ei onnistunut. Kysy lisätietoja pankista, ennen kuin yrität uudelleen.

Muuta vahvistettuja pankkitilin tietoja

Vaiheet:

1. Napauta Shopify adminissa Asetukset > Laskutus.

2. Napauta Laskutustiedot-kohdassa Vaihda pankkitili.

3. Syötä sen pankkitilin tilinumero ja reititysnumerot, jonka haluat tarkistaa.

4. Syötä kaupan omistajan nimi ja määritä tilin tyypiksi Henkilökohtainen tai Yritys.

5. Napauta Aloita vahvistaminen.

1. 1–3 päivän kuluttua Shopify tallettaa pankkitilillesi kaksi pientä (alle 1,00 $) summaa. Kun nämä talletukset on tehty tilillesi, vahvista nämä kaksi summaa syöttämällä ne Laskutustiedot-osiossa olevaan kahteen kenttään.

2. Jos haluat tehdä vahvistetusta tilistäsi aktiivisen maksutavan, merkitse ruutu Tee tästä pankkitilistä aktiivinen maksutapa.

3. Valitse Viimeistele vahvistaminen. Jos vahvistus onnistuu, pankkitili näkyy aktiivisina.

Jos vahvistus epäonnistuu, saat viestin, jossa ilmoitetaan, että pankkitilin vahvistaminen ei onnistunut. Kysy lisätietoja pankista, ennen kuin yrität uudelleen.