Laskutustietojen määrittäminen

Laskutustietoihisi sisältyvät maksutavat ja laskutusosoite. Useimmat Shopifyn veloittamat maksut ovat toistuvia maksuja, joiden laskutusjaksot vaihtelevat ja eivät välttämättä osu samalle ajankohdalle, elleivät tietyt ehdot täyty. Jos esimerkiksi aloitat sopimuksessa, jonka laskutusjakso on 30 päivää, ja asennat kaikki sovelluksesi samana päivänä, sopimuksesi ja kaikkien sovellustesi laskutusjaksot osuu samalle päivälle.

Maksutapojen päivittäminen ja muuttaminen

Voit lisätä uuden maksutapakortin tai päivittää olemassa olevan kortin tiedot milloin tahansa Shopify Administa. Lue lisää saatavilla olevista maksutavoista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Klikkaa Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta Muokkaa laskutusprofiilia.

3. Klikkaa Maksutavat -osassa ... -painiketta sen maksutavan vieressä, jota haluat muuttaa, ja klikkaa sitten Vaihda.

4. Anna Vaihda luottokortti -valintaikkunassa vaaditut tiedot.

5. Klikkaa Vaihda luottokortti.

Poista ylimääräinen maksutapa

Jos haluat poistaa maksutavan, sinulla on oltava tallennettuna toinen maksutapa, kuten luottokortti tai PayPal-tili. Jos tallennettuna on vain yksi maksutapa, et voi poistaa sitä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Klikkaa Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta Muokkaa laskutusprofiilia.

3. Klikkaa Maksutavat-osiosta … poistettavan maksutavan vierestä ja klikkaa sitten Poista.

4. Klikkaa Poista.

Laskutusosoitteesi muuttaminen

Jos muutat luottokorttiisi tai yhteisbrändättyyn pankkikorttiisi yhdistettyä osoitetta, muista päivittää laskutustietosi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Klikkaa Nykyinen laskutusjakso ‑osiosta Muokkaa laskutusprofiilia.

3. Klikkaa Maksutavat -osassa ... -painiketta sen luottokortin tai yhteisbrändätyn pankkikorttimaksutavan vieressä, jota haluat muuttaa, ja klikkaa sitten Vaihda.

4. Anna tarvittavat tiedot, mukaan lukien uusi laskutusosoitteesi.

5. Klikkaa Vaihda luottokortti.

Laskutusjakson päivittäminen

Laskutuskausi tai laskutusjakso tarkoittaa kahden laskun välistä ajanjaksoa, joka on tyypillisesti ja oletusarvoisesti 30 päivää. Sinun on oltava kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla on Hallinnoi sopimusta -oikeudet, jotta voit päivittää laskutusjaksoasi.

Laskutusjakson muuttamisesta huomioon otettavaa

Tarkista seuraavat laskutusjakson päivittämiseen liittyvät seikat:

• Pidempi laskutusjakso: Jos tämä vaihtoehto on käytettävissä sopimuksessasi, voit saada alennusta sopimalla käyttäväsi pidempää laskutusjaksoa. Et voi kuitenkaan valita, minä kuukaudenpäivänä saat laskun.
  • Lyhyempi laskutusjakso: Jos päätät vaihtaa vuosilaskutuksesta kuukausilaskutukseen, menetät vuosisopimukseesi sisältyvät ominaisuudet. Jos haluat vaihtaa vuosilaskutuksesta kuukausilaskutukseen, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
  • Ei korvauskelpoiset tilausmaksut: Tilausmaksut eivät ole korvauskelpoisia. Lisätietoja saat Shopifyn käyttöehdoista.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään kauppaan.
  2. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset ja valitse sitten Sopimus.
  3. Valitse Sopimuksen tiedot ‑osiosta Vaihda sopimus.
  4. Valitse Valitse sopimus ja laskutusjakso -sivulla Maksa kuukausittain tai Maksa vuosittain. Jos nämä painikkeet eivät näy, et voi muuttaa nykyisen suopimuksesi laskutusjaksoa.
  5. Lue kuvaus luottokortti­veloituksissa, joita olet hyväksymässä.
  6. Hyväksy uusi sopimus klikkaamalla Vahvista muutokset.