Administration af dine faktureringsoplysninger

Dine faktureringsoplysninger omfatter dine betalingsmetoder og faktureringsadresser. De fleste gebyrer, som opkræves af Shopify, er tilbagevendende betalinger med varierende faktureringscyklusser, som kan være forskellige, medmindre specifikke betingelser er opfyldt. Hvis du f.eks. starter et abonnement med 30-dages fakturering og installerer alle dine apps på samme dag, vil faktureringscyklussen for dit abonnement og alle dine apps være samme dag.

Opdater eller rediger betalingsmetoder

Du kan tilføje et nyt betalingskort eller opdatere oplysningerne for dit eksisterende kort når som helst i Shopify-administratoren. Få mere at vide om tilgængelige betalingsmetoder.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Rediger faktureringsprofil i afsnittet Nuværende faktureringscyklus.

3. I afsnittet Betalingsmetoder skal du klikke på knappen ... ud for den betalingsmetode, du vil ændre, og derefter klikke på Erstat.

4. Angiv de nødvendige oplysninger i dialogboksen Erstat kreditkort.

5. Klik på Erstat kreditkort.

Slet en ekstra betalingsmetode

Hvis du vil slette en betalingsmetode, skal du have registreret en anden betalingsmetode, som f.eks. et kreditkort eller en PayPal-konto. Hvis du kun har registreret én betalingsmetode, kan du ikke slette den.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Rediger faktureringsprofil i afsnittet Nuværende faktureringscyklus.

3. Klik på ... ved siden af den betalingsmetode, du vil slette, i afsnittet Betalingsmetoder, og klik derefter på Slet.

4. Klik på Slet.

Rediger din faktureringsadresse

Hvis du ændrer den adresse, der er knyttet til dit kreditkort eller dit co-brandede debetkort, skal du sørge for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Rediger faktureringsprofil i afsnittet Nuværende faktureringscyklus.

3. Klik på ... ved siden af den betalingsmetode for det kreditkort eller den betalingsmetode med co-brandet debetkort, du vil ændre, og klik derefter på Erstat.

4. Angiv de nødvendige oplysninger, herunder din nye faktureringsadresse.

5. Klik på Erstat kreditkort.

Opdater din faktureringscyklus

Faktureringsperioden eller faktureringscyklussen henviser til tidsintervallet mellem fakturaer (dette er normalt 30 dage som standard). Du skal være butiksejeren eller en medarbejder med tilladelsen Administrer abonnement for at kunne opdatere din faktureringscyklus.

Overvejelser i forbindelse med ændring af din faktureringscyklus

Gennemgå følgende overvejelser i forbindelse med opdatering af din faktureringscyklus:

• Længere faktureringscyklus: Hvis muligheden er tilgængelig på dit abonnement, kan du optjene en rabat ved at acceptere en længere faktureringscyklus. Du kan dog ikke vælge, hvilken dag i måneden du modtager fakturaen.
  • Kortere faktureringscyklus: Hvis du vælger at skifte fra årlig til månedlig fakturering, mister du alle funktioner, der er inkluderet i dit årlige abonnement. Kontakt Shopify Support, hvis du vil skifte fra årlig til månedlig fakturering.
  • Abonnementsgebyrer, der ikke kan ikke refunderes: Abonnementsgebyrer kan ikke refunderes. Få mere at vide i Shopifys servicevilkår.

Trin:

1. Log ind på din butik.
  2. Klik på Indstillinger i Shopify-administrator, og klik derefter på Abonnement.
  3. Klik på Skift abonnement i afsnittet Abonnementsoplysninger.
  4. Vælg Betal månedligt eller Betal årligt på siden Vælg dit abonnement og din faktureringsperiode. Hvis disse knapper ikke vises, kan du ikke ændre faktureringsperioden for dit aktuelle abonnement.
  5. Gennemgå beskrivelsen af de kreditkorttransaktioner, som du accepterer.
  6. Klik på Bekræft ændringer for at acceptere den nye aftale.