Tilføjelse og bekræftelse af bankkontooplysninger

Hvis du vil tilføje eller erstatte en bankkonto, skal du først indtaste dine bankkontooplysninger og derefter bekræfte kontoen.

Trin 1: Tilføj eller erstat bankkontooplysninger

Når du føjer en ny bankkonto til Shopify og klikker på Start bekræftelse, giver du Shopify og dennes brugeragenter tilladelse til at indbetale og hæve små beløb på din bankkonto via ACH-netværket (Automated Clearing House) til bekræftelsesformål og fakturabetaling.

Shopify indbetaler to mindre beløb (under 1 USD) på din bankkonto inden for 1-3 arbejdsdage. Når disse indbetalinger fremgår på din konto, kan du fortsætte med bekræftelsen af din bankkonto.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

2. Klik på Rediger faktureringsprofil i afsnittet Nuværende faktureringscyklus.

3. Tilføj eller erstat en bankkonto:

• Hvis du vil tilføje en ny bankkonto, skal du klikke på Tilføj betalingsmetode.
    • Hvis du vil udskifte en bankkonto, skal du klikke på knappen ... ved siden af bankkontoen og derefter klikke på Erstat.
  4. Om nødvendigt kan du vælge Bankkonto i Betalingsmetodetype.

5. Indtast konto- og routingnumre for den bankkonto, du vil bekræfte.

6. Indtast butiksejerens navn, og angiv kontotypen som Privat eller Virksomhed.

7. Klik på Begynd bekræftelse.

Trin 2: Bekræft din bankkonto

Når du har modtaget indbetalingerne, skal du bekræfte din bankkonto.

Trin:

1. Klik på Fuldfør bekræftelse i afsnittet Betalingsmetoder.
  2. Angiv de to beløb, der blev indbetalt på din bankkonto.
  3. Hvis du vil gøre den bekræftede konto til din primære betalingsmetode, skal du vælge Gør denne bankkonto til min primære betalingsmetode.
  4. Klik på Fuldfør bekræftelse.

Bekræftet

Når bekræftelsen er blevet gennemført, vises din bankkonto i afsnittet Betalinger i Shopify-administratoren.

Mislykket bekræftelse

Hvis bekræftelsen mislykkes, vises der en besked over den mislykkede bankkonto om den mislykkede bekræftelse. Du kan vælge at erstatte eller fjerne den mislykkede bankkonto. Kontakt din bank for at få yderligere hjælp, før du forsøger at bekræfte igen.