Uw factuurgegevens beheren

Jew facturen worden betaald middels uw actieve factureringsmethode. Beschikbare factureringsmethoden zijn onder meer een creditcard en een geverifieerde bankrekening (geverifieerde bankrekeningen zijn alleen beschikbaar voor Shopify Plus-merchants in de Verenigde Staten). Jew creditcard moet terugkerende betalingen ondersteunen. Je kunt momenteel geen betaalpassen gebruiken om te betalen voor Shopify.

Uw huidige factuur bekijken

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Facturen op Openstaande kosten weergeven.

Bekijk uw komende factuur

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Facturen op Aankomende factuur weergeven.

Bekijk je gehele factureringsoverzicht

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Facturen onder Recente facturen op Gehele factureringsoverzicht weergeven.

Bekijk alle kosten in een bepaald tijdsbestek

Op uw factuur staan alle kosten van uw Shopify-account inclusief abonnementskosten, app-kosten, transactiekosten, etc.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik op Overzicht Shopify-account bekijken.

3. Klik op de pagina Accountoverzicht op Volledige overzicht bekijken.

4. Selecteer het gewenste tijdsbestek met behulp van de datumkiezer om alle kosten binnen dat tijdsbestek te bekijken.

Je factuurgegevens bijwerken

Jew factuurgegevens omvatten uw creditcardnummer en uw factuuradres. Als u uw factuurgegevens moet bijwerken, kunt u deze openen via het menu Instellingen in de beheerder.

U kunt uw Shopify-kosten betalen met een geldige creditcard van Mastercard, Visa of American Express. Je creditcard moet terugkerende betalingen ondersteunen. U kunt momenteel geen betaalpassen gebruiken om te betalen voor Shopify.

Als je gevestigd bent in de Verenigde Staten, een Shopify Plus-abonnement hebt en een Amerikaanse bankrekening hebt die Automated Clearing House-afschrijvingen (ACH) accepteert, kunt je je account verifiëren als je actieve betaalmethode. Neem contact op met je bank om te controleren of je account ACH-afschrijvingen accepteert.

Als u in Frankrijk bent gevestigd, moet u een creditcard of uitgestelde betaalkaart gebruiken om uw Shopify-abonnement te betalen. Als u niet zeker weet welk type kaart u heeft, neemt u contact op met uw bank.

Uw creditcardgegevens wijzigen

Als uw creditcardnummer verandert, zorg er dan voor dat u het bijwerkt in uw Shopify-account.

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Factuurgegevens op Creditcard vervangen.

3. Werk de creditcardgegevens bij en klik vervolgens op Bevestigen.

Uw factuuradres wijzigen

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Factuurgegevens op Creditcard vervangen.

3. Werk de velden met factuuradresgegevens bij en klik op Bevestigen.

Een bankrekening toevoegen om uw facturen te betalen

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Factuurgegevens op Bankrekening toevoegen.

3. Voer het rekening- en routeringsnummer in voor de bankrekening die u wilt verifiëren.

4. Voer de naam van de rekeninghouder in en geef als rekeningtype Persoonlijk of Zakelijk op.

5. Klik op Verificatie starten.

1. Na 1-3 werkdagen stort Shopify twee kleine bedragen (minder dan $ 1,00) op uw bankrekening. Zodra ze zijn gestort, bevestigt u de twee bedragen door ze in te voeren in de twee velden die in het gedeelte Factuurgegevens worden weergegeven.

2. Als u van de geverifieerde rekening je actieve betaalmethode wilt maken, schakelt u het selectievakje Deze bankrekening instellen als mijn actieve betaalmethode in.

3. Klik op Verificatie voltooien. Als de verificatie slaagt, wordt de bankrekening weergegeven als Actief.

Als de verificatie mislukt, ontvangt u een bericht waarin staat dat de verificatie van uw bankrekening niet is gelukt. Neem contact op met uw bank voor meer informatie voordat u het opnieuw probeert.

Geverifieerde bankrekeninggegevens wijzigen

Stappen:

1. Klik in de Shopify-beheerder op Instellingen > Facturering.

2. Klik in het gedeelte Factuurgegevens op Bankrekening vervangen.

3. Voer het rekening- en routeringsnummer in voor de bankrekening die u wilt verifiëren.

4. Voer de naam van de rekeninghouder in en geef als rekeningtype Persoonlijk of Zakelijk op.

5. Klik op Verificatie starten.

1. Na 1-3 werkdagen stort Shopify twee kleine bedragen (minder dan $ 1,00) op uw bankrekening. Zodra ze zijn gestort, bevestigt u de twee bedragen door ze in te voeren in de twee velden die in het gedeelte Factuurgegevens worden weergegeven.

2. Als u van de geverifieerde rekening je actieve betaalmethode wilt maken, schakelt u het selectievakje Deze bankrekening instellen als mijn actieve betaalmethode in.

3. Klik op Verificatie voltooien. Als de verificatie slaagt, wordt de bankrekening weergegeven als Actief.

Als de verificatie mislukt, ontvangt u een bericht waarin staat dat de verificatie van uw bankrekening niet is gelukt. Neem contact op met uw bank voor meer informatie voordat u het opnieuw probeert.