Betaling af Shopify-fakturaer i lokal valuta

Shopify udsteder fakturaer i en lokal valuta i stedet for USD i de lande og områder, hvor fakturering i lokal valuta understøttes. Når dine fakturaer udstedes i din lokale valuta, kan det reducere det beløb, du betaler i vekselgebyrer. Det giver dig også mulighed for nemmere at forudse faste udgifter, som f.eks. dit Shopify-abonnement, da de er baseret på en fast pris i din lokale valuta.

Lande og områder, hvor fakturering i lokal valuta understøttes

Fakturering i lokal valuta (i EUR) er tilgængelige for shopejere, som er bosat i EU-lande.

Shopify-fakturaer udstedes i USD for alle andre lande og områder.

Fastsættelse af de faktureringer, der omregnes til din lokale valuta

Når fakturering i lokal valuta er aktiveret for din butik, vil alle de fakturaer, du modtager fra Shopify, være udstedt i denne valuta. Nogle af debiteringerne vil være omregnet fra USD til din lokale valuta, mens andre udstedes til en fast pris i din lokale valuta.

Debiteringer uden vekselgebyrer

Debiteringer for Shopify-abonnementer er fastlagt i den lokale valuta og konverteres ikke fra USD.

Debiteringer med vekselgebyrer

Følgende gebyrer udstedes i din lokale valuta, når de er blevet omregnet fra USD:

• Appgebyrer (engangsgebyrer, brugsgebyrer og abonnementsgebyrer)
  • Shopify POS-abonnementer
  • Temaer
  • Domæner
  • Fragtlabels
  • Transaktionsgebyrer

De vekselkurser, som Shopify anvender til gebyrerne, er baseret på opdaterede vekselkurser og omfatter et vekselgebyr på 1,5 % (med undtagelse af transaktionsgebyrer). Du kan se vekselkurserne for alle debiteringer på dine fakturaer i Shopify-administratoren.

Ændring af din faktureringsvaluta

Hvis du er kvalificeret til fakturering i din lokale valuta, kan du ændre din faktureringsvaluta. Når du har foretaget ændringen, vil den gælde fra og med din næste faktureringscyklus. Hvis du har udestående opkrævninger, vil du blive faktureret for dem med det samme i den oprindelige valuta. Eventuelle overskydende kredit omregnes til den nye valuta, du vælger.

Skift faktureringsvaluta for butikker i Tyskland

Hvis din butik ligger i Tyskland, kan du ændre din faktureringsvaluta fra din Shopify-administrator.

Trin

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

2. Klik på knappen ... under Faktureringsvaluta i afsnittet Betalingsoplysninger, og klik derefter på Skift faktureringsvaluta.

3. Gør et af følgende:

- Hvis du vil ændre din faktureringsvaluta til EUR, skal du klikke på EUR (euro). - Hvis du vil ændre din faktureringsvaluta til USD, skal du klikke på USD (amerikansk dollars).

1. Klik på Gem.

Skift faktureringsvaluta for andre EU-shopejere

Hvis du er en kvalificeret shopejer i et andet EU-land end Tyskland, og du aktuelt faktureres i USD, kan du kontakte Shopify Support for at få hjælp til at ændre din faktureringsvaluta.