Ukendt debitering

Butiksejeren og eventuelle medarbejdere med tilladelsen Se fakturering og modtag faktureringsmails får tilsendt en faktura via mail. Du kan se din fakturahistorik, kommende fakturadato og eventuelle udestående debiteringer for din konto ved at gå til afsnittet Fakturaer på siden Indstillinger > Fakturering i din Shopify-administrator.

Dine fakturaer betales med din primære betalingsmetode. Shopify-faktureringsgebyrer vises på din kontoudtog som: SHOPIFY * <9-digit bill number>.

Hvis du bemærker en debitering, som du ikke er sikker på, kan du sammenligne fakturanummeret i din opgørelse med fakturaerne i din Shopify-administrator.

Sammenlign debiteringen med dine faktureringsoplysninger

1. Gå til Indstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.
  2. Find den faktura, du vil sammenligne, i afsnittet Tidligere fakturaer.
  3. Vælg en faktura, og sammenlign debiteringsoplysningerne med fakturanummeret og det debiterede beløb.

Få mere at vide om administration af dine faktureringsoplysninger.

Brug værktøjet Har du glemt din butik?

Hvis du har søgt i dine Shopify-fakturaer og ikke kan finde den faktura, der svarer til oplysningerne om debiteringen i din kontoudskrift, kan det skyldes, at der debiteres for en anden af dine butikker. Hvis du vil have en liste over dine butikker, kan du bruge værktøjet Har du glemt din butik?.

Når du indtaster din mail i mailfeltet i værktøjet Har du glemt din butik?, modtager du en mail med en liste over de butikker, der er knyttet til den pågældende mail.Gennemgå hver butiks fakturaer for at finde fakturanummeret i din kontoudskrift. Hvis du ikke kan finde fakturanummeret, kan du prøve at indtaste en anden mailadresse.

Der kan være andre årsager til, at du er blevet debiteret

Hvis du har søgt i dine butikker og ikke kan finde den faktura, der matcher din ukendte debitering, kan det skyldes en af følgende årsager:

Kontakt Shopify Support

Hvis du stadig ikke kan finde den ukendte debitering, skal du kontakte Shopify Support for at undersøge debiteringerne yderligere med faktureringsnummeret. Du skal have det 9-cifrede fakturanummer i din opgørelse, og du skal muligvis fremvise et billede af debiteringen.