Ukjent belastning

Butikkeieren og personalmedlemmer med tillatelsen Vis fakturering og motta e-postfakturaer får tilsendt fakturaen på e-post. For å vise fakturahistorikk, kommende fakturadato og utestående belastninger på kontoen kan du gå til seksjonen Fakturaer på siden Innstillinger > Fakturering i Shopify-administrator.

Fakturaene betales med den primære betalingsmåten. Shopify-faktureringskostnader vises på kontoutdraget som: SHOPIFY * <9-digit bill number>.

Hvis du ser en belastning du er usikker på, kan du sammenligne fakturanummeret på kontoutskriften med fakturaene i Shopify-administrator.

Sammenlign belastningen med faktureringsinformasjonen

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Fakturering.
  2. Finn fakturaen du vil sammenligne i seksjonen Tidligere fakturaer.
  3. Velg en faktura og sammenlign belastningsdetaljene med fakturanummeret og belastningsbeløpet.

Finn ut mer om administrering av faktureringsinformasjon.

Bruk verktøyet Glemt butikken

Hvis du har søkt gjennom Shopify-fakturaene og ikke finner fakturaen som passer med informasjonen på bankkontoutdraget, kan det hende du har en annen butikk der det påløper kostnader. For å se en liste over butikkene dine kan du bruke verktøyet Glemt butikken?.

Ved å angi e-postadressen din i e-postfeltet i verktøyet Glemt butikken mottar du en e-postmelding med en liste over butikkene dine vedlagt i e-postmeldingen. Gå gjennom fakturaene for hver enkelt butikk for å finne fakturanummeret fra kontoutdraget. Hvis du ikke finner fakturanummeret, bør du prøve å legge inn en annen e-postadresse.

Andre årsaker til at du kan ha blitt belastet

Hvis du har søkt gjennom butikkene dine og ikke finner fakturaen som stemmer med den ukjente belastningen, kan det være av en av følgende årsaker:

Kontakt Shopifys brukerstøtte

Hvis du fortsatt ikke finner den ukjente belastningen, må du kontakte Shopify-brukerstøtte for å undersøke belastningen videre mot fakturanummeret. Du trenger det 9-sifrede fakturanummeret fra kontoutdraget, og det kan hende du må sende et bilde av belastningen.