Betalingsintegraties en -kosten van PayPal verkennen

Aangezien PayPal internationaal beschikbaar is, is het een van de meest gebruikte betalingsproviders op het Shopify-platform. Shopify ondersteunt de volgende PayPal-betalingsintegraties:

• PayPal Express Checkout
  • PayPal Payflow Pro
  • PayPal-wallet (alleen beschikbaar in Frankrijk)
  • Venmo

PayPal Express Checkout

We bevelen aan dat je PayPal Express gebruikt in plaats van PayPal Standard, aangezien PayPal Standard niet meer beschikbaar is en uiteindelijk niet meer zal worden ondersteund op Shopify. PayPal Express is betrouwbaarder omdat PayPal geen directe betaalberichten (Instant Payment Notifications, IPN's) naar Shopify hoeft te verzenden. Zo wordt het risico beperkt op verloren berichten die de verwerking van bestellingen aan de kant van Shopify kunnen vertragen.

Belangrijkste functies van de snelle checkout van PayPal

Denk aan de volgende functies van de snelle checkout van PayPal:

• Gedetailleerd besteloverzicht: de snelle checkout van PayPal ondersteunt een gedetailleerd besteloverzicht met beschrijvingen voor alle orderregels.
  • Geautomatiseerde annuleringen van bestellingen: wanneer een bestelling wordt geannuleerd op Shopify, wordt het terugbetalingsproces geautomatiseerd, waardoor er geen handmatige terugbetalingen meer nodig zijn via je PayPal-rekening.
  • Versnelde onboarding: Je kunt onmiddellijk betalingen accepteren zonder dat een PayPal-account vereist is. Je kunt de registratie later voltooien nadat je betalingen van klanten hebt ontvangen.
  • One-click checkout-knop: De snelle checkout van PayPal bevat een one-click versnelde checkout-knop, zodat klanten kunnen inloggen op hun PayPal-rekeningen en betalingen kunnen uitvoeren zonder adresgegevens in te voeren. Hier vind je meer informatie over versnelde checkouts.

Venmo-integratie

Venmo is een onlineservice voor het overmaken van geld waarmee klanten in de Verenigde Staten rechtstreeks vanuit de Venmo-app betalingen kunnen doen op hun mobiele apparaten. Als je een merchant in de Verenigde Staten bent en de snelle checkout van PayPal hebt geactiveerd in je checkout, wordt Venmo weergegeven als optie voor versneld betalen in je winkel. Hier vind je meer informatie over versnelde checkouts.

Alleen klanten in de Verenigde Staten die de Venmo-app op hun mobiele apparaat hebben geïnstalleerd, kunnen Venmo gebruiken bij de checkout.

Inzicht in vergoedingen en transactie-uitsluitingen met PayPal-betalingsproviders

Kosten en uitsluitingen

Wanneer je PayPal-betalingsproviders gebruikt, kunnen extra kosten van toepassing zijn. Bekijk de rekeningopties van PayPal voor gedetailleerde informatie over kostenstructuren en rekeningopties.

Transactiekosten van derden

Transactiekosten van externe partijen zijn van toepassing op alle externe en alternatieve betalingsgateways, zelfs wanneer je Shopify Payments activeert. Maar als je Shopify Payments activeert, worden er geen transactiekosten van externe partijen berekend op PayPal- en handmatige betalingen. Hier vind je meer informatie over transactiekosten van externe partijen.

Vrijstellingen van transactiekosten van externe partijen voor Shopify Plus

Voor Shopify Plus-merchants die Shopify Payments als primaire gateway gebruiken, worden de transactiekosten van externe partijen kwijtgescholden voor alle andere gebruikte betaalmethoden, inclusief alle PayPal-integraties.

PayPal gebruiken voor Shopify-facturen

Afhankelijk van de locatie van je winkel heb je misschien de mogelijkheid om PayPal te gebruiken om Shopify-facturen te betalen. Deze betaalmethode is niet beschikbaar in de Verenigde Staten of India. Raadpleeg de veelgestelde vragen over facturering en Factuurgegevens beheren voor meer informatie.