Ondersteunde PayPal-providers

Aangezien PayPal internationaal beschikbaar is, is het een van de meest gebruikte betalingsproviders op het Shopify-platform. Shopify ondersteunt de volgende PayPal-betalingsintegraties:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

PayPal Express

We raden aan om PayPal Express te gebruiken in plaats van PayPal Standard. PayPal Standard wordt uitgefaseerd en zal na verloop van tijd niet meer worden ondersteund door Shopify. PayPal Express is betrouwbaarder omdat PayPal geen IPN's (betalingsmeldingen) hoeft te verzenden naar Shopify. IPN's kunnen verloren gaan, wat tot gevolg kan hebben dat bestellingen in Shopify niet als betaald worden gemarkeerd.

Gedetailleerd bestellingsoverzicht

PayPal Express ondersteunt een gedetailleerd bestellingsoverzicht met beschrijvingen voor alle regelitems.

Automatische terugbetaling bij annulering

Wanneer u een bestelling annuleert in Shopify, wordt het bedrag automatisch terugbetaald aan de klant zonder dat u naar uw PayPal-rekening hoeft te gaan.

Versnelde ingebruikname

U kunt direct betalingen accepteren zonder dat u een PayPal-rekening hebt. U kunt zich later inschrijven voor een rekening nadat u al betalingen van klanten hebt ontvangen.

Afrekenen met één muisklik

Met PayPal Express wordt er knop toegevoegd aan het winkelwagentje of de kassa om klanten met één muisklik te laten inloggen op hun PayPal-rekening om te betalen zonder dat ze adresgegevens hoeven in te voeren. Meer informatie over versneld afrekenen.

Venmo

Venmo is een onlineservice voor het overmaken van geld waarmee klanten in de Verenigde Staten rechtstreeks vanuit de Venmo-app betalingen kunnen doen op hun mobiele apparaat. Als u een verkoper in de Verenigde Staten bent en PayPal Express Checkout hebt ingeschakeld in het afrekenproces, wordt Venmo weergegeven als een versnelde betalingsoptie in uw winkel. Meer informatie over versneld afrekenen.

Alleen klanten in de Verenigde Staten die de Venmo-app op hun apparaat hebben geïnstalleerd, kunnen Venmo gebruiken bij het afrekenen.