Ondersteunde PayPal-providers

Aangezien PayPal internationaal beschikbaar is, is het een van de meest gebruikte betalingsproviders op het Shopify-platform. Shopify ondersteunt de volgende PayPal-betalingsintegraties:

• PayPal Express
  • PayPal Payflow Pro
  • Venmo

Op deze pagina

PayPal Express

We raden aan om PayPal Express te gebruiken in plaats van PayPal Standard. PayPal Standard wordt uitgefaseerd en zal na verloop van tijd niet meer worden ondersteund door Shopify. PayPal Express is betrouwbaarder omdat PayPal geen IPN's (betalingsmeldingen) hoeft te verzenden naar Shopify. IPN's kunnen verloren gaan, wat tot gevolg kan hebben dat bestellingen in Shopify niet als betaald worden gemarkeerd.

Gedetailleerd bestellingsoverzicht

PayPal Express ondersteunt een gedetailleerd bestellingsoverzicht met beschrijvingen voor alle regelitems.

Automatische terugbetaling bij annulering

Wanneer je een bestelling annuleert in Shopify, wordt het bedrag automatisch terugbetaald aan de klant zonder dat je naar je PayPal-rekening hoeft te gaan.

Versnelde ingebruikname

Je kunt direct betalingen accepteren zonder dat je een PayPal-rekening hebt. Je kunt je later inschrijven voor een rekening nadat je al betalingen van klanten hebt ontvangen.

Knop One-click checkout

Met PayPal Express wordt er knop toegevoegd aan de winkelwagen of de checkout om klanten met één muisklik te laten inloggen op hun PayPal-rekening om te betalen zonder dat ze adresgegevens hoeven in te voeren. Meer informatie over versnelde checkout.

Venmo

Venmo is een onlineservice voor het overmaken van geld waarmee klanten in de Verenigde Staten rechtstreeks vanuit de Venmo-app betalingen kunnen doen op hun mobiele apparaat. Als je een merchant in de Verenigde Staten bent en PayPal Express Checkout hebt geactiveerd in de checkout, wordt Venmo weergegeven als een optie voor versneld betalen in je winkel. Lees meer over versnelde checkouts.

Alleen klanten in de Verenigde Staten die de Venmo-app op hun mobiele apparaat hebben geïnstalleerd, kunnen Venmo gebruiken bij de checkout.