PayPal

PayPal tillåter betalning med kreditkort, bankkonton, köparkredit eller PayPal-kontosaldon. Du kan använda PayPal som betalningsleverantör för kundbetalning och hantering i din Shopify-butik.

PayPal är en av Shopifys standardbetalningsleverantörer. Så snart du öppnar en butik, får du ett PayPal Express Checkout-konto som är kopplat till den e-postadress du använde när du registrerade dig för din Shopify-butik. Innan du kan ta betalt för beställningar som görs med PayPal måste du konfigurera ditt PayPal-konto.

Om du inte har Shopify Payments aktiverat debiteras du transaktionsavgifter från tredje part varje gång en kund gör ett köp med den här betalningsmetoden.

Beroende på din butiks plats kan du kanske använda PayPal för att betala dina Shopify-fakturor. Se Vanliga frågor om fakturering för mer information,