PayPal

PayPal tillåter betalning med kreditkort, bankkonton, köparkredit eller PayPal-kontosaldon. Du kan använda PayPal som betalningsleverantör för kundbetalning och hantering i din Shopify-butik.

Obs! Köpkredit är endast tillgänglig för dina kunder med PayPal-konton baserade i USA eller Storbritannien. Det behövs inga ytterligare inställningar för att möjliggöra köpkredit för dina kunder.

Beroende på din butiks plats kan du kanske använda PayPal för att betala dina Shopify-fakturor. Se Vanliga frågor om fakturering för mer information,

PayPal är en av Shopifys standardbetalningsleverantörer. Så snart du öppnar en butik, får du ett PayPal Express Checkout-konto med den e-postadress som du när du registrerade dig för din Shopify-butik. Innan du kan ta betalt för beställningar som görs med PayPal måste du konfigurera ditt PayPal-konto.

Du debiteras en transaktionsavgift varje gång en kund gör ett köp med den här betalningsmetoden, såvida du inte även aktiverar Shopify Payments. När du har aktiverat Shopify Payments debiteras du inte transaktionsavgifter på ordrar för butiker i de flesta länder.

Obs! Du debiteras en transaktionsavgift varje gång en kund gör ett köp med PayPal, såvida du inte också aktiverar Shopify Payments. För butiker i Österrike, Belgien och Sverige görs undantag från transaktionsavgifter endast för ordrar som behandlas av Shopify Payments eller dess Klarna-integration. Du kommer debiteras en transaktionsavgift för ordrar som görs med PayPal och andra alternativa betalningsleverantörer. För butiker i Österrike eller Belgien tillämpas transaktionsavgifter på alla betalningsleverantörer från tredje part även om Shopify Payments är aktiverat.