PayPal Express Checkout

PayPal Express Checkout gör det möjligt för dig att acceptera betalningar via olika metoder, till exempel kontokort, bankkonton, köparkrediter eller PayPal-kontosaldon. Du kan ansluta PayPal Express Checkout till din Shopify-butik och tillhandahålla den som en betalningslösning i snabbkassa för dina kunder.

När du skapar din Shopify-butik får du automatiskt ett PayPal Express Checkout-konto. Shopify ber om din e-postadress för att konfigurera detta konto, som sedan delas med PayPal. Det är viktigt att du slutför konfigurationen av ditt PayPal Express Checkout-konto omgående. Om du bestämmer dig för att inte använda PayPal Express Checkout kan du inaktivera den från inställningen för Betalningar i din Shopify-admin för att undvika att din e-postadress visas offentligt.