PayPal

PayPal tillåter betalning via kreditkort, bankkonton, köpkredit eller med PayPal-kontosaldon.

Du kan använda PayPal som betalningsleverantör för kundkassan och för behandling av betalning i din Shopify-butik. Beroende på din butiks plats kan du eventuellt använda PayPal för att betala dina Shopify-fakturor. Mer information finns i vanliga frågor om fakturering.

Obs! Köpkredit är endast tillgänglig för dina kunder med PayPal-konton baserade i USA eller Storbritannien. Det behövs inga ytterligare inställningar för att möjliggöra köpkredit för dina kunder.

PayPal är en av Shopifys standardbetalningsleverantörer. Så snart du öppnar en butik, får du ett PayPal Express Checkout-konto med den e-postadress som du när du registrerade dig för din Shopify-butik. Innan du kan ta betalt för beställningar som görs med PayPal måste du konfigurera ditt PayPal-konto.

Obs! Du debiteras transaktionsavgifter varje gång en kund gör ett köp med den här betalningsmetoden, såvida du inte även aktiverar Shopify Payments.

I detta avsnitt