Een beschikbaarheidscontrole voor rembours aan je thema toevoegen

Je kunt je klanten op een product- of winkelwagenpagina laten controleren of hun postcode in aanmerking komt voor Cash on Delivery-betalingen door een beschikbaarheidscontrolefragment toe te voegen aan je thema.

Een beschikbaarheidscontrolefragment maken

Als je een Cash on Delivery-beschikbaarheidscontrole wilt toevoegen, moet je je Shopify-thema aanpassen.

1. Zoek en klik op de map fragmenten in de zijbalk om deze te openen.

2. Klik op de link Een nieuw fragment toevoegen.

3. Geef het fragment de titel cod-checker.

4. Klik op Fragment maken.

5. Ga in een nieuw browsertabblad naar https://cod.shopifyapps.com/postal_code_checker.liquid.

6. Kopieer alle content op die pagina (CMD + C voor Mac-gebruikers en CTRL + C voor Windows-gebruikers).

7. Plak in de beheerder alle gekopieerde content in het fragment cod-checker (CMD + V voor Mac-gebruikers en CTRL + V voor Windows-gebruikers).

8. Sla je wijzigingen op.

Het beschikbaarheidscontrolefragment toevoegen aan een product- of winkelwagenpagina

1. Zoek product.liquid of cart.liquid in de map Templates en klik erop.

2. Plak de volgende regel waar je het controleformulier wilt plaatsen:

{% render 'cod-checker' %}
  1. Sla je wijzigingen op. De beschikbaarheidscontrole is nu beschikbaar voor je product- of winkelpagina.

De demowinkel bezoeken

Ga naar de demowinkel om de Cash on Delivery-beschikbaarheidscontrole in actie te zien.