Advanced Cash on Delivery ‑toimitushintojen luominen

Jos haluat tarjota postiennakkotoimituksen maksuvaihtoehtona, voit luoda edistyneen postiennakkotoimituksen -toimitushinnat Advanced Cash on Delivery -sovelluksen avulla. Näiden toimitushintojen avulla voit veloittaa asiakkailta lisämaksun, joka sisältää sekä toimituskulut että postiennakkotoimituksen maksun. Luomalla useita postiennakkotoimituskuluja voit mukauttaa maksuja eri toimitustapojen tai tilaustyyppien mukaan. Voit esimerkiksi periä korkeamman maksun postiennakkolähetysten pikatoimituksista.

Advanced Cash on Delivery -toimituskulujen luominen

Ennen kuin luot postiennakkotoimituksen toimituskulut, varmista, että kohta Tämä on fyysinen tuote -kohta on valittu kaikille tuotteillesi. Näin varmistat, että toimituskulut näkyvät kauppasi kassan maksuvirrassa.

On hyvä käytäntö luoda Advanced Cash on Delivery -sovelluksessa hintoja, jotka vastaavat Shopify Adminin Toimitusasetuksissa jo määrittämiäsi toimitushintoja. Suosittelemme, että nimeät toimituskulut johdonmukaisesti, jotta toimintasi pysyy johdonmukaisena ja voit seurata hintojasi. Jos sinulla on esimerkiksi "Nopeutettu" toimituskulu, voit luoda sovellukseen "Nopeutettu toimitus + postiennakkotoimitus" -toimitushinnan.

Lisää postiennakkomaksu syöttämällä yhdistetty maksu, joka sisältää toimitus- ja postiennakkomaksun. Jos sinulla on jo esimerkiksi nopeutettu toimitusmaksu, jonka hinta on 30,00 rupiaa, ja haluat lisätä 10,00 rupian postiennakkomaksun, voit luoda "nopeutettu + postiennakko" -toimitusmaksun, jonka hinta on 40,00 rupiaa.

Vaiheet:

1. Avaa Advanced Cash on Delivery (Postiennakon lisäasetukset) -sovellus.
  2. Valitse Create new Cash on Delivery shipping rates (Valitse postiennakkolähetysten uudet toimituskulut) Cash Delivery Shipping rates (Postiennakkotoimitusten lähetyskulut -osiossa ja sen jälkeen Add rate (Lisää hinta).
  3. Anna Nimi -kentässä hinnan nimi.
  4. Kuvaa tämän postiennakkotoimituksen hinta Description (Kuvaus)-kentässä.
  5. Jos haluat, että toimitusmaksu perustuu hintaan, valitse Alue-kohdassa Hintaan perustuva ja syötä tilauksen vähimmäis- ja enimmäishinnat annettuihin kenttiin.
  6. Jos haluat, että toimitusmaksu perustuu painoon, valitse Alue-kohdassa Painoon perustuva ja syötä tilauksen vähimmäis- ja enimmäispainot annettuihin kenttiin.
  7. Määritä, kuinka paljon veloitat tästä postiennakkolähetyksestä lähetyskuiluina Rate amount (Hinnan määrä) -kentässä. Hintaan sisältyvät sekä toimituskulut että toimitusta koskeva lisämaksu, jonka haluat periä.
  8. Klikkaa Tallenna.