Veelgestelde vragen over Shop Pay Installments

Zijn er extra kosten voor klanten?

Er zijn geen extra kosten, rente of te late kosten.

Kan ik de prijsklasse aanpassen die beschikbaar is Shop Pay Installments-bestellingen?

Nee. Termijnbetalingen zijn alleen beschikbaar voor bestellingen tussen de $ 50 en $ 1.000 USD, inclusief kortingen, verzendkosten en belastingen.

Kan ik aanpassen voor welke producten Shop Pay Installments beschikbaar is?

Shop Pay Installments kan niet voor elk product worden aangepast, omdat het beschikbaar is voor alle producten in je winkel binnen de in aanmerking komende prijsklasse, exclusief cadeaubonnen.

Kunnen klanten cadeaubonnen kopen met Shop Pay Installments?

Nee. Klanten kunnen geen cadeaubonnen kopen met Shop Pay Installments.

Hoe kan ik klanten met een vraag of probleem over Shop Pay Installments helpen?

Als een klant vragen heeft over zijn lening, het doen van een betaling of het beheer van hun account, kun je ze de link geven naar het Helpcentrum voor Installments.

Als een klant vragen heeft over Shop Pay of de Shop-app, kun je hem of haar de link naar In termijnen betalingen met Shop Pay geven.

Hoe bekijk ik bestellingen die zijn gedaan met Shop Pay Installments?

1. Ga vanaf het Shopify-beheercentrum naar Bestellingen.
  2. Typ in de zoekbalk 'Shop Pay Installments'.
  3. Controleer de lijst met bestellingen die zijn geplaatst met Shop Pay Installments.

Hoe ontvang ik betaling voor bestellingen die zijn gedaan met Shop Pay Installments?

• Je ontvangt van tevoren de volledige betaling voor de bestelling, exclusief de kosten voor het gebruik Shop Pay Installments.
  • Je hoeft geen betalingen van je klanten te innen.
  • Binnen één tot drie werkdagen worden uitbetalingen verzonden naar dezelfde bankrekening die je gebruikt voor Shopify Payments.