Betaald worden

Nadat je de betaling hebt vastgelegd voor een bestelling die je met Shop Pay-termijnbetalingen hebt geplaatst, ontvang je binnen 1 tot 3 werkdagen de volledige betaling voor je bestelling, exclusief de kosten die je hebt gemaakt voor het gebruik van Shop Pay-termijnbetalingen. Je hoeft geen betalingen van je klanten te innen.

Je wordt betaald door Affirm en je uitbetalingen worden naar dezelfde bankrekening gestuurd die je gebruikt voor Shopify Payments. Aangepaste uitbetalingsschema's hebben geen invloed op de uitbetalingen van Shop Pay-termijnbetalingen.

Meer informatie over betalingen ontvangen via Shopify-uitbetalingen.

De transacties van je Shop Pay-termijnbetalingen bekijken in je uitbetalingen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen.
  2. Klik op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Shopify Payments op Uitbetalingen weergeven.
  4. Klik op Transacties weergeven.
  5. Klik op Filter.
  6. Selecteer in het veld Alle resources tonen waar Betaalmethode.
  7. In het veld Is, selecteer je Shop Pay-termijnbetalingen.
  8. Klik op Filter toevoegen.