Få betaling

Når du har registreret betalingen for en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling, modtager du den fulde betaling for din ordre inden for 1-3 arbejdsdage, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling. Du skal ikke opkræve betaling fra dine kunder.

Du bliver betalt af Affirm, og dine udbetalinger sendes til den samme bankkonto, som du bruger til Shopify Payments. Tilpassede udbetalingsplaner påvirker ikke Shop Pay Afbetaling-udbetalinger.

Få mere at vide om modtagelse af udbetalinger via Shopify-udbetalinger.

Sådan kan du se Shop Pay Afbetaling-transaktioner i dine udbetalinger

1. Gå til Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Betalinger.
  3. Klik på Se udbetalinger i afsnittet Shopify Payments.
  4. Klik på Vis transaktioner.
  5. Klik på Filtrer.
  6. Vælg Betalingsmetode i feltet Vis alle ressourcer hvor.
  7. Vælg Shop Pay Afbetaling i feltet er.
  8. Klik på Tilføj filter.