Shop Pay Afbetaling-banner på produktside

Shop Pay Afbetaling-banneret vises under produktets pris på siden med produktet. Banneret fortæller købere, at de kan betale for ordrer i fire rentefrie ratebetalinger, hvis ordren har en værdi mellem 50 og 1.000 USD.

Når du har aktiveret Shop Pay Afbetaling, vil banneret muligvis allerede være blevet føjet til dine produktsider. Dette afhænger af dit tema.

Hvis banneret ikke allerede er tilføjet, skal du gøre ét af følgende:

• Tilføj projektbanneret automatisk
  • Tilføj projektbanneret manuelt

Tilføj banneret på produktsiden automatisk

Du kan tilføje banneret på produktsiden automatisk ved at duplikere dit tema og følge banneret Opdater dit tema, så dine kunder ved, at de kan betale i rater på siden Webshop > Temaer i administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på banneret Opdater dit tema, så dine kunder ved, at de kan betale i rater, og klik på Opdater tema.
  3. Klik på Gennemgå ændringer.
  4. Klik på Forstået.
  5. Gennemgå og juster placeringen af ratemeddelelserne på dine produktsideskabeloner.
  6. Klik på Gem, og klik derefter på Gem og udgiv.

Du kan overveje at føje Shop-salgskanalen til din Shopify-administrator for at hjælpe dig med at administrere din brandtilstedeværelse i Shop-appen og få adgang til funktioner såsom salgsindblik. Få mere at vide om Shop.

Tilføj banneret på produktsiden manuelt

Hvis du ikke er tryg ved at læse og redigere temakode, kan du få dit tema opdateret helt gratis ved at sende en anmodning til HeyCarson. HeyCarson er et Shopify Expert-bureau, der kan hjælpe dig med at opdatere dit tema med Shop Pay Afbetaling-banneret på dine produktsider. Dette sker i samarbejde med Shopify.

Hvis du er tryg ved at læse og redigere temakode, kan du selv identificere de steder, hvor du vil foretage ændringer og opdatere produktformularen.

Identificerer de steder, hvor du vil foretage ændringer

Koden for banneret skal inkluderes i alle forekomster af produktformularen. Det vil se nogenlunde således ud: {% form 'product', product .... Produktformularen findes forskellige steder, som afhænger af dit tema. Den findes normalt på følgende steder:

• product-form.liquid
  • featured-product-form.liquid
  • product-template.liquid
  • product.liquid

Opdater produktformularen

Fremgangsmåde:

1. Åbn den relevante fil.

2. Find linjen, der indeholder {% form 'product', product.

3. Opret en ny linje direkte herunder, og indsæt følgende på denne linje:

{{ form | payment_terms }}
  1. Klik på Gem.

Slutresultatet bør se nogenlunde således ud:

{% form 'product', product ... %}
  {{ form | payment_terms }}
{% endform %}