Shop Pay Installments-kundeoplevelse

På denne side kan du få mere at vide om dine kunders købsoplevelse, hvis de betaler med Shop Pay Installments. Shop Pay Installments giver kunder mulighed for at opdele deres køb i fire lige store ratebetalinger. Kunden kan vælge denne mulighed, når vedkommende betaler med Shop Pay.

Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay Installments

Fremgangsmåde:

1. Kunden lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden går til betaling ved hjælp af Shop Pay.
  3. Kunden vælger Shop Pay Installments og vælger at betale sin ordre i fire rater.

Når en kunde vælger Shop Pay Installments, skal vedkommende gennemgå sit køb. Her får kunden præsenteret én af følgende muligheder:

• Kunden kan foretage sin første betaling ved betalingsprocessen
  • Kunden kan foretage sin første betaling 2 uger efter købet blev fuldført

Kunden opkræves de tre resterende betalinger via sit debet- eller kreditkort hver 2. uge. Kunden modtager en påmindelse via mail før hver betaling.

Kreditvurderinger og berettigelse

Din kundes kreditvurdering påvirkes ikke, hvis vedkommende bruger Shop Pay Installments. Hvis kunden ikke betaler sin rate eller foretager en sen betaling, vil deres betaling til fremtidige køb med Shop Pay Installments, dog blive påvirket.