Shop Pay Afbetaling-kundeoplevelse

Brug denne side til at få mere at vide om dine kunders online-betalingsoplevelse med Shop Pay Afbetaling, hvordan du refunderer en ordre, der er afgivet via Shop Pay Afbetaling, og Shop Pay Afbetaling-funktionen Købekraft med tidlig adgang.

Berettigelseskrav for kunder

Kunder skal opfylde visse berettigelseskrav for at kunne betale en ordre via Shop Pay Afbetaling. Kunden skal f.eks. have en faktureringsadresse i USA og være tilmeldt Shop Pay. Det samlede ordrebeløb, som kunden skal betale, skal være mellem 50 og 20.000 USD, hvis ordren skal være kvalificeret til Shop Pay Afbetaling.

Du kan få mere at vide om, hvordan man som kunde bliver berettiget til Shop Pay Afbetaling, under Berettigelse til Shop Pay Afbetaling i Hjælp til Shop.

Online-betalingsoplevelse for kunder, der bruger Shop Pay Afbetaling

Hvis en kunde vil betale en ordre ved hjælp af Shop Pay Afbetaling, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden lægger varer i indkøbskurven.
  2. Kunden går til betaling ved hjælp af Shop Pay.
  3. Kunden vælger at betale i rater.
  4. Kunden gennemgår alle de tilgængelige ratemuligheder, og vælger en mulighed.
  5. Kunden gennemgår sit køb og foretager den første betaling ved betalingsprocessen.

De resterende betalinger opkræves automatisk via kundens kort baseret på den valgte betalingsplan. Kunden modtager en påmindelse via mail før hver betaling.

Når ordren er gennemført, modtager du det fulde beløb til betaling med det samme, eksklusive det gebyr, der pålægges for brug af Shop Pay Afbetaling.

Refusion af en ordre, der er afgivet ved hjælp af Shop Pay Afbetaling

Når du refunderer en ordrer, der blev afgivet via Shop Pay Afbetaling, kan du sende betalingen tilbage til kunden. Hvis en kunde anmoder om en refusion af en ordre, som vedkommende har betalt ved hjælp af månedlige betalinger, refunderes vedkommende ikke for de betalte renter. Renter er en udgift forbundet med lån, og de er ikke refunderbare.

Shop Pay Afbetaling-transaktionsgebyret sendes ikke tilbage til dig, når du udsteder en refusion. Få mere at vide om, hvordan du opretter returneringer og refusioner.

Shop Pay Afbetaling-købekraft

Shop Pay Afbetaling-funktionen Købekraft giver dine kunder mulighed for at se deres Shop Pay Afbetaling-betalingsmuligheder i begyndelsen af købsrejsen. Dette kan forbedre dine konverteringsrater og øge din gennemsnitlige ordreværdi. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du føje Shop Pay Afbetaling-produktsidebanneret til dine produktsider.

Dine kunder kan kun tjekke deres kvalificering og købekraft for Shop Pay Afbetaling på produktsider for produkter med en værdi på mindst 150 USD, eller når den potentielle værdi for indkøbskurven er på mindst 150 USD.

Kunden gennemgår følgende trin for at kontrollere vedkommendes berettigelse til Shop Pay Afbetaling:

1. Kunden går til produktsiden for det produkt, vedkommende vil købe.
  2. I banneret på Shop Pay Afbetaling-produktsiden klikker kunden på Tjek din købekraft.
  3. Kunden tilmelder sig eller logger ind på sin Shop Pay-konto.
  4. Kunden klikker på Tjek, om du er kvalificeret for at tjekke, om kunden er kvalificeret til Shop Pay Afbetaling.
  5. Kunden gennemgår alle de afbetalingsmuligheder, der er tilgængelige for vedkommende, og klikker derefter på Fortsæt til betaling.
  6. Kunden vælger afbetalingsmuligheden ved betaling og foretager derefter sin første afbetaling.