Maksun vastaanottaminen

Kun olet rekisteröinyt maksun tilauksesta, joka tehtiin Shop Pay ‑maksueriä käyttäen, saat täyden maksun (josta on vähennetty Shop Pay ‑maksuerien käyttöä koskeva maksu) tilauksestasi 1–3 arkipäivässä. Sinun ei tarvitse periä maksuja asiakkailtasi.

Affirm maksaa sinulle. Maksut lähetetään samalle pankkitilille, jota käytät Shopify Payments ‑maksuja varten. Mukautetut maksuaikataulut eivät vaikuta Shop Pay ‑maksuerien maksuihin.

Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify-maksuina.

Shop Pay -maksuerien tarkasteleminen maksuissasi

1. Siirry Shopifyn admin-sivulla kohtaan Asetukset.
  2. Valitse klikkaamalla Maksut.
  3. Klikkaa Shopify Payments ‑osiossa valintaa Näytä maksut.
  4. Klikkaa valintaa Näytä tapahtumat.
  5. Klikkaa Suodatin.
  6. Valitse Näytä kaikki resurssit, joissa ‑kentässä Maksutapa.
  7. Valitse on-kentässä Shop Pay ‑maksuerät.
  8. Klikkaa Lisää suodatin.