Aktivera köpkraft genom avbetalning med Shop Pay

Med avbetalning med Shop Pay Purchasing Power kan dina kunder se sina alternativ för avbetalning med Shop Pay i början av sin köpresa. Den här funktionen kan hjälpa till att förbättra din konverteringsgrad och öka ditt genomsnittliga ordervärde.

Aktivera avbetalning med Shop Pay Purchasing Power

Lägg till följande banners för att aktivera köpkraft genom avbetalning med Shop Pay:

Kundupplevelsen av köpkraft genom avbetalning med Shop Pay

Dina kunder kan kontrollera deras behörighet och köpkraft för avbetalning med Shop Pay på produktsidor endast för produkter med ett värde på minst 150 USD eller när det potentiella varukorgsvärdet är minst 150 USD.

För att kontrollera behörigheten för avbetalning med Shop Pay går en kund igenom följande steg:

1. Kunden går till produktsidan för den produkt som kunden vill köpa.
  2. I produktsidesbannern för avbetalning med Shop Pay klickar kunden på Kontrollera din köpkraft.
  3. Kunden registrerar sig eller loggar in på sitt Shop Pay-konto.
  4. Kunden klickar på Kontrollera om du kvalificerar dig för att kontrollera eventuell behörighet för avbetalning med Shop Pay.
  5. Kunden granskar alla avbetalningsalternativ som är tillgängliga och klickar sedan på Fortsätt till kassan.
  6. Kunden väljer avbetalningsalternativet i kassan och gör sedan sin första betalning i kassan.