Kassaupplevelse för kunder som använder Shop Pay

När en kund går igenom kassan och har angett sin leverans- och faktureringsinformation samt sina kreditkortsuppgifter kan han eller hon spara sin information med Shop Pay genom att ange sitt mobiltelefonnummer och registrera sig.

Kundupplevelse

När en kund betalar i kassan med Shop Pay förs de till ordergranskningssidan. Om din kund använder Shop-appen uppmanas de att verifiera sitt köp via appen. Om din kund endast använder Shop Pay kan de verifiera sitt köp med en unik sexsiffrig kod som de får i ett SMS eller i ett e-postmeddelande.

Om en kund återvänder till din butik med samma enhet kan de betala utan att använda en Shop-appen eller SMS-bekräftelse. Under betalningsprocessen omdirigeras kunden till Shop Pay för att verifiera sina uppgifter innan kunden återvänder till kassan för att slutföra köpet. Om din butik erbjuder lokal upphämtning eller leverans kan kunder välja det alternativet under kassabetalning med Shop Pay.

När kunderna har valt Shop Pay och slutfört bekräftelsen kan de använda sin sparade information i alla Shopify-kassor som har funktionen aktiverad. De behöver inte verifiera sig på nytt. För butiker som har tillgång till funktionen kan vissa kunder betala i avbetalningar. Mer information om Shop Pay-avbetalningar.

Om en kund vill ändra sin Shop Pay-kontoinformation måste de logga in på Shop Pay med sin aktuella registrerade e-postadress innan de kan uppdatera sina uppgifter. Kunder kan när som helst avanmäla sig från Shop Pay. Om din kund har några frågor om användning av Shop Pay kan de besöka Shop Pay-hjälpen.

Kundsupport för Shop Pay

Om du har frågor om att använda Shop Pay kan du besöka Shop Pay hjälpcenter. Besök Hjälpcenter för avbetalning med Shop Pay om du behöver hjälp med att betala via avbetalning med Shop Pay.

Kort som stöds

För att kunna använda Shop Pay måste kunderna:

• Aktivera deras kort innan användning, om tillämpligt.
  • Kunna göra onlineköp.
  • Ha faktureringsinformation som matchar deras registrerade bankkonto. Postnumret måste till exempel matcha faktureringsadressen.
  • Ha ett Visa, Mastercard, American Express eller annat kort som du stöder.
  • Använda ett debet- eller kreditkort som stöds. Till exempel stöds inte vissa förbetalda kort.

Om kunden använder Avbetalning med Shop Pay accepteras inte Capital One-kort.

Språk som stöds

Shop Pay är tillgängligt på följande språk:

• Kinesiska (förenklad)
  • Kinesiska (traditionell)
  • Tjeckiska
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Hindi
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska (bokmål)
  • Polska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Portugisiska (Portugal)
  • Malay
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Turkiska