Kassaupplevelse för kunder som använder Shop Pay

När en kund går igenom kassan och har angett sin leverans- och faktureringsinformation samt sina kreditkortsuppgifter kan han eller hon spara sin information genom att ange sitt mobiltelefonnummer och registrera sig.

Kundupplevelse

Nästa gång kunden går till utcheckningskassan tas de till sidan för ordergranskning. När de klickar på Godkänn köpfår de en unik sexsiffrig kod i ett textmeddelande. Därefter uppmanas kunden att ange koden på utcheckningssidan. När de har angett koden behandlas ordern.

Om en kund återvänder till din butik med samma enhet kan han eller hon gå igenom kassan utan att använda SMS-bekräftelse. Vid kassan omdirigeras kunden till Shop Pay för att bekräfta sina uppgifter innan han eller hon återvänder till kassan för att slutföra köpet. Om din butik erbjuder lokal upphämtning eller leverans som ett valalternativ kan kunder välja detta i kassan med Shop Pay.

När kunder har anmält sig Shop Pay och slutfört SMS-verifieringen kan de använda sparad information i alla Shopify-kassor som har funktionen aktiverad. De behöver inte verifiera sig igen. För butiker som har tillgång till funktionen kan vissa kunder betala i avbetalningar. Läs mer om Shop Pay-avbetalningar.

Om en kund vill ändra sin Shop Pay-kontoinformation måste de logga in på Shop Pay med sin aktuella registrerade e-postadress innan de kan uppdatera sina uppgifter. Kunder kan när som helst avanmäla sig från Shop Pay. Om din kund har några frågor om hur de använder Shop Pay kan de besöka Shop Pay-hjälpen.

Kundsupport för Shop Pay

Om du har frågor om att använda Shop Pay kan du besöka Shop Pay hjälpcenter. Besök Shop Pay Installements Hjälpcenter om du behöver hjälp med att betala via avbetalning med Shop Pay.

Språk som stöds

Shop Pay är tillgängligt på följande språk:

• Kinesiska (förenklad)
  • Kinesiska (traditionell)
  • Tjeckiska
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Hindi
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska (bokmål)
  • Polska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Portugisiska (Portugal)
  • Malay
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Turkiska