Kom i gang

Hvis du bruker Shopify POS kan du starte med å velge maskinvaren du trenger for å godta betalinger med kontanter, kort eller begge deler. Deretter velger du spesialisert maskinvare for detaljhandel som passer behovene til din bedrift, for eksempel strekkodeskannere, kvitteringsskrivere og kassaapparater.

Du kan også bruke fraktmaskinvare, for eksempel etikettskrivere og -vekter, for å få en raskere innfrielsesprosess.

Enhetskrav for Shopify POS-maskinvare

Shopify POS-appen fungerer med enheter som oppfyller følgende krav:

Enheter som fungerer med Shopify POS-appen
Enhet Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller høyere som kjører iOS 15 eller høyere
iPad Air Generasjon 2 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad Generasjon 5 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad mini Generasjon 4 eller høyere som kjører iPadOS 15 eller høyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller som kjører iPadOS 15 eller høyere
Android Telefon eller nettbrett som kjører en offisiell Android-versjon 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er bare tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Den er ikke tilgjengelig på datamaskiner.

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere sporing på tvers av nettsteder i iOS-innstillingene. Med sporing på tvers av nettsteder kan tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator kobles sammen i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-appen.

Gjennomfør følgende trinn for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Velg Shopify POS-maskinvare

Avhengig av bedriften din, kan den typen maskinvare for detaljhandel du trenger være litt annerledes:

Anbefalinger for Shopify POS-maskinvare basert på bedriften din
Hvis du kjører ... Da må du kanskje ...
En pop-up-butikk, arrangementer, uformelle deltidssalg En støttet enhet + kortleser
Et permanent utsalgssted En støttet enhet + kortleser + kvitteringsskriver
Flere butikker eller et lager En støttet enhet + kortleser + kvitteringsskriver + strekkodeskanner + kontantskuff

Du kan velge mange ulike komponenter til Shopify POS-sytemet ditt, avhengig av hvilke betalingsmåter du aksepterer og bedriftens behov.

Alle de oppførte alternativene gir plass til mer enn én «kasse» på én enkelt lokalisasjon. Det er ingen begrensning på hvor mange POS-stasjoner du kan ha på en gitt lokalisasjon.

Her kan du kjøpe maskinvare

Hvis du er lokalisert i USA og har aktivert Shopify Payments, kan du velge maskinvare fra Point of Sale-kanalen > Maskinvarebutikk i Shopify-administrator, og deretter betale gjennom Shopify-maskinvarebutikken basert på din plassering.

Du kan kjøpe maskinvare fra Shopify-maskinvarebutikker:

Støttet maskinvare

Tilgjengeligheten for støttet maskinvare fra Shopify-maskinvarebutikk varierer fra land til land.

Hvis du ikke befinner deg i et land med en Shopify-maskinvarebutikk kan du se siden med støttet maskinvare eller en av de individuelle maskinvaresidene for støttede modellnumre og kjøp av maskinvare fra en verifisert tredjepartsforhandler.

30-dagers bytteordning

All maskinvare kjøpt fra Shopify, bortsett fra kortlesere, kommer med en 30-dagers returrett.

Pass på at du fyller ut riktig returskjema for ditt land ved retur av en vare:

Se enhetene på Shopify POS-nettverket ditt

Du finner en liste over maskinvare som er koblet til nettverket på skjermbildet Maskinvare ved å trykke , og deretter trykke Administrer tilkoblet maskinvare.