mPOP-skriver og kontantskuff

Du kan bruke Star mPOP – en kvitteringsskriver med integrert kontantskuff og valgfri USB-strekkodeskanner. Du kan også bruke et Heckler Windfall iPad-stativ med mPOP ved å legge til Heckler PopTop-monteringsbordet.

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• den helt nye Shopify POS
  • en kompatibel iPad som kjører iPadOS 15 eller høyere eller en iPhone som kjører iOS 15 eller høyere

Her kan du kjøpe mPOP

mPOP og tilbehør er tilgjengelig for kjøp fra tredjepartsforhandlere over hele verden:

Referanseliste over støttet Shopify POS-maskinvare
Maskinvarekomponent Fargealternativ Modellnummer Tilgjengelighet
Star® mPOP™ Basic Svart
Hvit
39650910
39650810
Tredjepartsforhandlere
Star® mPOP™ med skanner Svart
Hvit
39655110
39655010
Tredjepartsforhandlere

Koble mPOP til din iPad eller iPhone

Etter at du har koblet sammen mPOP og din iPad eller iPhone, fungerer kontantskuff, kvitteringsskriveren og strekkodeskanneren med Shopify POS.

Trinn:

1. Sørg for at skriveren er koblet til strøm og slått på. Hvis du har USB-strekkodeskanneren, må du sørge for at den er koblet til mPOP.
  2. Trykk på Bluetooth fra hovedinnstillingene på din iPad eller iPhone.
  3. Under ANDRE ENHETER trykker du på mPop for å pare den med din iPad eller iPhone. mPOP vises under MINE ENHETER på innstillingsskjermen for Bluetooth når den er koblet til.
  4. I Shopify POS trykker du > Innstillinger.
  5. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare og kontroller at mPOP-kvitteringsskriveren vises. Hvis du har strekkodeskanneren, vises den separat på samme skjermbilde.
  6. Valgfritt: Etter at mPOP vises på skjermbildet for innstillinger av Maskinvare i Shopify POS-appen, kan du angi den som standardskriver.

Koble mPOP fra din iPad eller iPhone

mPOP kobler automatisk til den siste enheten som den var sammenkoblet med. Hvis du vil bruke mPOP med en annen enhet, må du oppheve sammenkoblingen av mPOP og din iPad eller iPhone.

Trinn:

1. Trykk på Bluetooth fra hovedinnstillingene på din iPad eller iPhone.
  2. Trykk på ikonet ⓘ ved siden av mPOP.
  3. Trykk på Koble fra.
  4. Trykk på Glem denne enheten.
  5. Trykk på OK for å bekrefte at din iPad eller iPhone skal glemme mPOP-enheten.
  6. I Shopify POS kan du fjerne mPOP-kvitteringsskriveren og -skanneren fra skjermen for Maskinvare-innstillinger ved å sveipe hver enkelt til venstre og deretter trykke på Slett.

Produsentens bruksanvisning

Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker mPOP, inkludert hvordan du installerer kvitteringspapir, kobler til Star-skanneren og feilsøker mPOP i produsentens bruksanvisning.

Kjøpe kvitteringspapir til mPOP-skriveren din

Alle termiske papirruller med følgende spesifikasjoner fungerer med mPOP:

Papirspesifikasjoner for mPOP Printer
Bredde Mellom 57 mm og 58 mm
Tykkelse Mellom 0,053 mm og 0,075 mm
Rullediameter Opptil 50 mm

Du kan kjøpe kvitteringspapir til Star mPOP fra Shopify-maskinvarebutikken.

Feilsøking

Aktiver Automatisk tilkobling

Hvis du kjøper mPOP fra et annet sted enn Shopifys maskinvareforretning, eller hvis du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard, kan alternativet Automatisk tilkobling være deaktivert. I så fall må du manuelt koble mPOP til din iPad eller iPhone når de blir frakoblet.

Hvis alternativet Automatisk tilkobling er deaktivert, kan du bruke mPOP Utility-appen til å slå det på. Etter at du har slått på alternativet, kobler mPOP automatisk til den siste iPad-en eller iPhone-en den ble sammenkoblet med, når begge enhetene er slått på.

Trinn:

1. Sørg for at du har sammenkoblet mPOP med iPad-enheten og at de er koblet til.
  2. Fra iPad-enheten din må du installere og åpne MPOP Utility-appen.
  3. Fra mPOP Utility-appen må du påse at mPOP er valgt under Valgt enhet.
  4. Fra menyen nederst på skjermen trykker du på Innstillinger.
  5. Fra Innstillinger-skjermen trykker du på Bluetooth-innstillinger.
  6. Deaktiver alternativet Nye tillatelser for sammenkobling ved å trykke på veksleknappen.
  7. Aktiver alternativet Automatisk tilkobling ved å trykke på veksleknappen.
  8. Trykk på Bruk og deretter på Ja.
  9. Trykk på OK.
  10. Hvis du vil aktivere endringene på mPOP, må du slå den av og på igjen. mPOP kobler nå automatisk til iPad-enheten når begge er på og innenfor rekkevidde.

Støttede strekkodetyper

Star-strekkodeskanner støtter følgende 1D-strekkodetyper:

• Bookland EAN
  • Codabar/NW7
  • Kode 11, 39, 93, 128
  • Sammenflettet 2 av 5 (ITF)
  • Industriell 2 av 5
  • Matrix 2 av 5
  • MSI/Plessey
  • Storbritannia/Plessey
  • Telepen
  • RSS (grense, stabel, utvidelsesgrense, utvidelsesstabel)
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8)

Produsentens feilsøkingsveiledning

Star Micronics har en feilsøkingsveiledning du kan se hvis du har problemer med mPOP. Hvis du ikke klarer å løse problemet, kan du også kontakte Shopify-brukerstøtte.