Kontantskuffer for Shopify POS

Du kan godta kontantbetalinger i detaljhandel, og tilby kundene en ekstra måte å kjøpe produktene dine på. Hvis du godtar kontanter for kjøp i detaljhandel, kan du ha behov for en sikker og pålitelig kontantskuff. Med en kontantskuff kan du oppbevare fysisk valuta du godtar i butikken på en sikker måte, og holde oversikt over pengene som er mottatt fra kunder.

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• Shopify POS-appen
  • en kompatibel iPad som kjører iPadOS 15 eller høyere, en iPhone som kjører iOS 15 eller høyere, eller en kompatibel Android-enhet som kjører versjon 10 eller høyere

Kompatible kontantskuffer

Støttede kontantskuffer er tilgjengelig for kjøp fra Shopify-maskinvarebutikk i følgende land:

Kompatible kontantskuffer
Kassaskuff Fargealternativer Modellnummer Tilgjengelighet
Star Micronics' 14" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1416 Belgia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Italia, Nederland, Spania, USA
VPOS 14" kontantskuff Sort EC350 Australia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1616 Belgia, Canada, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Spania, USA, Storbritannia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CB-2002FN Belgia, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Spania, Storbritannia
VPOS 16" kontantskuff Sort EC410 Australia, New Zealand
Kingly-kontantskuff – liten Sort PS-335-BLK Singapore
Kingly-kontantskuff – stor Sort PS-405-BLK Singapore

Du kan også kjøpe disse kompatible kontantskuffene fra mange autoriserte forhandlere.

Installering av kontantskuffen

Koble kontantskuffen til kvitteringsskriveren med kontantskuff-kabelen som følger med. Den store enden av kabelen plugges inn i kontantkuffen, og den lille enden av kabelen plugges inn i kvitteringsskriveren.

Åpne kontantskuffen

Du kan åpne kontantskuffen manuelt ved hjelp av de inkluderte nøklene, eller trådløst fra en iPad, en iPhone eller et Android-nettbrett. Enheten kobles til kontantskuffen gjennom kvitteringsskriveren, og kontantskuffen åpnes automatisk etter hvert salg, eller hvis du trykker på Gå til handlekurv > Flere handlinger > Åpne skuff fra Shopify POS-appen.

Test tilkoblingen til kontantskuffen

Når du har konfigurert kvitteringsskriveren og kontantskuffen, kan du sjekke at forbindelsen mellom dem fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du på = og deretter Innstillinger.
  2. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.
  3. Trykk på skriveren du vil teste.
  4. Trykk på Test kontantskuff.

Vanlige feil

Kontroller at skriveren er riktig konfigurert på følgende måter for å unngå vanlige problemer:

• kabelen til kontantskuffen er koblet til kvitteringsskriveren
  • kvitteringsskriveren har papir
  • kvitteringsskriveren er koblet riktig til iPad- eller iPhone-enheten eller Android-nettbrettet. Tilkoblingsinstruksjonene for kvitteringsskriveren avhenger av hvilken kvitteringsskrivermodell du har.
  • du bruker kontaktskuffkabelen du fikk med i maskinvarepakken for å koble kontantskuffen til skriveren.