Kassaskuff for Shopify POS

Med mindre butikken din ikke tilbyr betaling i kontanter, bør du skaffe deg en sikker og pålitelig kontantskuff.

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• den helt nye Shopify POS
  • en kompatibel iPad som kjører iOS 12.5.1 eller høyere, en iPhone som kjører iPadOS 12.5.1 eller høyere, eller en kompatibel Android-enhet som kjører versjon 7.0 (Nougat) eller høyere

Kompatible kontantskuffer

Støttede kontantskuffer er tilgjengelig for kjøp fra Shopify-maskinvarebutikk i følgende land:

Kompatible kontantskuffer
Kassaskuff Fargealternativer Modellnummer Tilgjengelighet
Arlo 13" kontantskuff Svart eller hvit EKDS320 USA og Canada
Star Micronics' 14" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1416 USA og Canada
VPOS 14" kontantskuff Sort EC350 Australia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CD3-1616 USA og Canada
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CB-2002FN Storbritannia, Irland, Tyskland, Nederland, Danmark, Belgia og Spania
VPOS 16" kontantskuff Sort EC410 Australia og New Zealand

Du kan også kjøpe disse kompatible kontantskuffene fra mange autoriserte forhandlere.

Installering av kontantskuffen

Hvis du bruker kontantskuffen fra Star Micronics, bør du se denne installasjonsvideoen:

Koble kontantskuffen til kvitteringsskriveren med kontantskuff-kabelen som følger med. Den store enden av kabelen plugges inn i kontantkuffen, og den lille enden av kabelen plugges inn i kvitteringsskriveren.

Åpne kontantskuffen

Du kan åpne kontantskuffen manuelt med nøklene som følger med, eller trådløst fra iPad. iPad-en kobles til kontantskuffen gjennom kvitteringsskriveren, og kontantskuffen åpnes automatisk etter hvert salg, eller hvis du trykker Gå til handlekurv, Flere handlinger, Åpne skuff fra Shopify POS-appen.

Test tilkoblingen til kontantskuffen

Når du har konfigurert kvitteringsskriveren og kontantskuffen, kan du sjekke at forbindelsen mellom dem fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du på = og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.

3. Trykk på skriveren du vil teste.

4. Trykk på Test kontantskuff. Kontantskuffen skal åpnes.

Vanlige feil

For å unngå vanlige problemer må du sørge for å sjekke følgende:

• kabelen til kontantskuffen er koblet til kvitteringsskriveren

• kvitteringsskriveren har papir

• kvitteringsskriveren er sammenkoblet med iPad-en eller iPhone-en

• du bruker kontantkuffkabelen som fulgte med maskinvarepakken til å koble kontantskuffen til skriveren.