Kassaskuff for Shopify POS

Med mindre butikken din ikke tilbyr betaling i kontanter, bør du skaffe deg en sikker og pålitelig kontantskuff.

Kompatible kontantskuffer

Shopify støtter følgende kontantskuffer:

Vanlig tabell
Kontantskuff Fargealternativer Modellnummer Tilgjengelighet
Star Micronics' 14" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1416 USA og Canada
VPOS 14" kontantskuff Sort EC350 Australia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CD3-1616 USA og Canada
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CB-2002FN Storbritannia, Irland, Tyskland og Nederland>
VPOS 16" kontantskuff Sort EC410 Australia og New Zealand

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• den helt nye Shopify POS
  • en kompatibel iPad eller iPhone som kjører iOS 12.2 eller nyere, ELLER en kompatibel Android-enhet som kjører versjon 5.0 (Lollipop) eller nyere

Her kan du kjøpe en kompatibel kontantskuff

Du kan kjøpe en støttet kontantskuff fra Shopify-maskinvarebutikken i USA, Canada, Storbritannia, Irland og Australia.

Du kan også kjøpe de kompatible kontantskuffene fra mange andre autoriserte forhandlere.

Installering av kontantskuffen

Hvis du bruker kontantskuffen fra Star Micronics, bør du se denne installasjonsvideoen:

Koble kontantskuffen til kvitteringsskriveren med kontantskuff-kabelen som følger med. Den store enden av kabelen plugges inn i kontantkuffen, og den lille enden av kabelen plugges inn i kvitteringsskriveren.

Åpne kontantskuffen

Du kan åpne kontantskuffen manuelt med nøklene som følger med, eller trådløst fra iPad. iPad-en kobles til kontantskuffen gjennom kvitteringsskriveren, og kontantskuffen åpnes automatisk etter hvert salg, eller hvis du trykker Gå til handlekurv, Flere handlinger, Åpne skuff fra Shopify POS-appen.

Test tilkoblingen til kontantskuffen

Når du har konfigurert kvitteringsskriveren og kontantskuffen, kan du sjekke at forbindelsen mellom dem fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du på = og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.

3. Trykk på skriveren du vil teste.

4. Trykk på Test kontantskuff. Kontantskuffen skal åpnes.

Vanlige feil

For å unngå vanlige problemer må du sørge for å sjekke følgende:

• kabelen til kontantskuffen er koblet til kvitteringsskriveren

• kvitteringsskriveren har papir

• kvitteringsskriveren er koblet til iPad-en eller iPhone-en

• du bruker kontantkuffkabelen som fulgte med maskinvarepakken til å koble kontantskuffen til skriveren.

Hvis du trykker på Ingen salg på produkter og handlekurvskjermen og kontantskuffen ikke åpner, er det sannsynligvis et problem med kontantskuffkabelen. Kontakt kundestøtteteamet vårt.