Kassaskuff for Shopify POS

Med mindre butikken din ikke tilbyr betaling i kontanter, bør du skaffe deg en sikker og pålitelig kontantskuff.

Krav

For å bruke denne maskinvaren med Shopify-butikken din må du oppfylle følgende krav:

• Shopify POS-appen
  • en kompatibel iPad som kjører iPadOS 15 eller høyere, en iPhone som kjører iOS 15 eller høyere, eller en kompatibel Android-enhet som kjører versjon 10 eller høyere

Kompatible kontantskuffer

Støttede kontantskuffer er tilgjengelig for kjøp fra Shopify-maskinvarebutikk i følgende land:

Kompatible kontantskuffer
Kassaskuff Fargealternativer Modellnummer Tilgjengelighet
Arlo 13" kontantskuff Svart eller hvit EKDS320 USA
Star Micronics' 14" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1416 Canada, USA
VPOS 14" kontantskuff Sort EC350 Australia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CD3-1616 Canada, USA
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CD4-1616 Canada, Irland, USA, Storbritannia
Star Micronics' 16" kontantskuff Svart eller hvit CB-2002FN Belgia, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Italia, Nederland, Spania, Storbritannia
VPOS 16" kontantskuff Sort EC410 Australia, New Zealand
Kingly-kontantskuff – liten Sort PS-335-BLK Singapore
Kingly-kontantskuff – stor Sort PS-405-BLK Singapore

Du kan også kjøpe disse kompatible kontantskuffene fra mange autoriserte forhandlere.

Installering av kontantskuffen

Koble kontantskuffen til kvitteringsskriveren med kontantskuff-kabelen som følger med. Den store enden av kabelen plugges inn i kontantkuffen, og den lille enden av kabelen plugges inn i kvitteringsskriveren.

Åpne kontantskuffen

Du kan åpne kontantskuffen manuelt med nøklene som følger med, eller trådløst fra iPad. iPad-en kobles til kontantskuffen gjennom kvitteringsskriveren, og kontantskuffen åpnes automatisk etter hvert salg, eller hvis du trykker Gå til handlekurv, Flere handlinger, Åpne skuff fra Shopify POS-appen.

Test tilkoblingen til kontantskuffen

Når du har konfigurert kvitteringsskriveren og kontantskuffen, kan du sjekke at forbindelsen mellom dem fungerer.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du på = og deretter Innstillinger.

2. Trykk på Administrer tilkoblet maskinvare.

3. Trykk på skriveren du vil teste.

4. Trykk på Test kontantskuff. Kontantskuffen skal åpnes.

Vanlige feil

For å unngå vanlige problemer må du sørge for å sjekke følgende:

• kabelen til kontantskuffen er koblet til kvitteringsskriveren

• kvitteringsskriveren har papir

• kvitteringsskriveren er sammenkoblet med iPad-en eller iPhone-en

• du bruker kontantkuffkabelen som fulgte med maskinvarepakken til å koble kontantskuffen til skriveren.