Kassalaatikko Shopify POS:a varten

Ellet käsittele pelkkiä rahattomia maksuja, sinun on hankittava vähittäiskauppaasi turvallinen ja luotettava kassalaatikko.

Tuetut kassalaatikot

Shopify tukee seuraavia kassalaatikoita:

Yksinkertainen taulukko
Kassalaatikko Väriasetukset Mallinumero Saatavuus
14-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CD4-1416 Yhdysvallat ja Kanada
14-tuumainen VPOS-kassalaatikko Musta EC350 Australia ja Uusi-Seelanti
16-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CD3-1616 Yhdysvallat ja Kanada
16-tuumainen Star Micronics ‑kassalaatikko Musta tai valkoinen CB-2002FN Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa ja Euroopan unioni
14-tuumainen VPOS-kassalaatikko Musta EC410 Australia ja Uusi-Seelanti

Vaatimukset

Jotta voit käyttää tätä laitteistoa Shopify-kaupassasi, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• uudistettu Shopify POS -sovellus
  • sinulla on yhteensopiva iPad tai iPhone, jossa on käytössä iOS 12.2 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio, tai yhteensopiva Android-laite, jossa on käytössä vähintään versio 5.0 (Lollipop).

Tuetun kassalaatikon ostaminen

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Australiassa sijaitsevista Shopify Hardware Store ‑kaupoista.

Voit ostaa tuettuja kassalaatikoita myös monilta valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Kassalaatikon asentaminen

Jos käytät Star Micronics ‑kassalaatikkoa, katso seuraava asennusvideo:

Kytke kassalaatikko kuittitulostimeen mukana toimitetun kassalaatikkokaapelin avulla. Kaapelin suurempi pää liitetään kassalaatikkoon ja kaapelin pienempi pää kuittitulostimeen.

Kassalaatikon avaaminen

Voit avata kassalaatikon manuaalisesti mukana toimitettavilla avaimilla tai langattomasti iPadin kautta. IPad muodostaa yhteyden kassalaatikkoon kuittitulostimen kautta, ja kassalaatikko avautuu automaattisesti jokaisen myynnin jälkeen tai jos napautat Shopify POS- sovelluksessa Siirry ostoskoriin, Lisää toimintoja, Avaa laatikko.

Testaa yhteys kassalaatikkoon

Kun olet määrittänyt kuittitulostimen ja kassalaatikon, voit tarkistaa, että niiden välinen yhteys toimii.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta testattavan tulostimen nimeä.

4. Valitse Testaa kassalaatikkoa. Kassalaatikon pitäisi avautua.

Yleisiä ongelmia

Voit välttää yleiset ongelmat tarkistamalla seuraavat asiat:

• kassalaatikon kaapeli on liitetty kuittitulostimeen

• kuittitulostimessa on paperia

• kuittitulostimen ja iPadin tai iPhonen välille on muodostettu pariliitos oikein

• olet yhdistänyt kassalaatikon tulostimeen käyttämällä laitteistopakettiin kuulunutta kassalaatikkokaapelia.

Jos valitset Ei myyntiä tuotteet ja ostoskori -näytöstä, eikä kassalaatikko avaudu, ongelma on todennäköisesti kassalaatikon kaapelissa. Ota yhteys tukitiimiimme.