Viivakooditulostimet

Viivakooditarrojen avulla voit helpottaa maksuvaihetta ja varastonhallintaa liikkeessäsi. Voit tulostaa viivakooditarroja tuotteisiisi tuettua tarratulostinta käyttämällä. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, ja tarvittava ohjelmisto tulee asentaa.

Tuetut viivakooditarratulostimet

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja Shopify-tuotteisiisi, sinulla täytyy olla tuettu tulostin ja tarvittava ohjelmisto. Shopify tukee seuraavia viivakooditarratulostimia:

Kuittitulostinmallien saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.
Viivakooditulostin Mallinumero Saatavuus
DYMO LabelWriter® ‑langaton tarratulostin 2002150 Kanada, Yhdysvallat
DYMO LabelWriter® 450 ‑tarratulostin Ei mitään Singapore, kolmannen osapuolen vähittäiskauppiaat
DYMO LabelWriter® 550 ‑tarratulostin Ei mitään Kanada, Singapore, Yhdysvallat
DYMO LabelWriter® 5XL ‑tarratulostin Ei mitään Kanada, Yhdysvallat
Zebra-tarratulostin (USB) ZD220 Kanada, Irlanti, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat
Zebra-tarratulostin (langaton) ZD420 ja ZD421 Kanada, Yhdysvallat
Zebra 4" ZSB -tarratulostin ZSB-DP12 Yhdysvallat
Zebra 4" ZSB -tarratulostin ZSB-DP14N Yhdysvallat
Zebra-tarratulostin (USB ja Bluetooth) ZD4A042-D0EM00EZ Belgia, Tanska, Suomi, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta
Brother QL -tarratulostin - WiFi QL-1110NWB Australia, Yhdysvallat
Bixolon-tarratulostin (USB) XD5-40dK/BEG Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Tarratulostin yhdistetään tietokoneeseen joko kaapelilla tai langattomasti valitusta mallista riippuen. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, johon on asennettu tarvittava ohjelmisto, vaikka käyttäisit tulostamiseen mobiililaitetta.

Tarrojen tulostamisen ohjelmistovaatimukset

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja, sinun täytyy määrittää jokin seuraavista ennen tulostimesi yhdistämistä tietokoneeseen:

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen

Yhdistä tulostin noudattamalla valmistajan pikaopasta:

Dymo-tulostimien tukemat viivakooditarrojen koot

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja jommallakummalla tuetulla Dymo-tulostimella, sinun on käytettävä Dymo-tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Pieni (1 "x 1"), enintään 6-8 numeroa
  • Medium (1 "x 2 1/8"), enintään 22 numeroa
  • Suuri (1 1/8 "x 2 1/8"), enintään 40 numeroa
  • Butterfly / Barbell (3/8 "x 3/4"), enintään 8 numeroa (ei saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa)

Saatat joutua käyttämään vähemmän merkkejä, jos käytät kirjaimia tai symboleja, koska jotkut niistä vievät enemmän tilaa kuin numerot.

Zebra-tulostimien tukemat viivakooditarrojen koot

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja joko ZD220- tai ZD420 Zebra -tulostimella, sinun on käytettävä Zebran omia tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Viivakoodi , 10010037 (1,2″ x 0,85″)
  • Viivakoodi - 10010038 (1.25" x 1")
  • Viivakoodi - 10010039 (2" x 1")
  • Viivakoodi – 10015340 (2,25″ x 0,75″)
  • Viivakoodi - 10010043 (3" x 1")
  • Viivakoodi – 10010044 (3″ x 2″)
  • Shipping – (4″ x 6″)

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja Zebra ZSB Series -tulostimella, sinun on käytettävä Zebran omia tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Zebra Barcodes ZSB-LC6 (2,25" x 1") – 57 mm x 25 mm
  • Zebra Multipurpose ZSB-LC7 (1,25" x 1,25") – 32 mm x 32 mm
  • Zebra Jewelry ZSB-LC8 (2,25" x 0,5") – 57 mm x 13 mm.
  • Zebra XL Shipping ZSB-LC1 (4″ x 6″) – 102 mm x 152 mm

Viivakoodien lisääminen Shopify-tuotteisiin

Voit lisätä viivakoodeja tuotteisiisi seuraavilla tavoilla:

Viivakooditulostimien vianmääritys

Jos sinulla on ongelmia viivakooditarrojen tulostamisen kanssa, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Käytätkö tuettua tulostinta? Nämä ovat ainoat viivakooditarratulostimet, joita Shopify tukee.
  2. Onko tulostin kytketty oikein? Varmista, että se on kytketty sekä pistorasiaan että sen tietokoneen USB-porttiin, josta tulostat.
  3. Onko sinulla internet-yhteys? Et voi tulostaa tarroja tuotteisiisi, ellei tietokone pysty muodostamaan yhteyttä Shopifyhin.
  4. Käytätkö tuettuja viivakooditarroja? Etiketit eivät tulostu oikein, ellet käytä tuettuja viivakooditarroja ja valitse oikeakokoista tarraa viivakoodimallistasi.
  5. Oletko antanut viivakoodinumerot kaikille tuotteille ja versioille, joille yrität tulostaa tarroja? Jos joltakin tuotteelta puuttuu viivakoodinumero Shopifyssa, lisää viivakoodi ennen tarrojen tulostamista.
  6. Onko tulostin pysäytetty? Tarkista tarratulostimen tila ja varmista, että sitä ei ole pysäytetty eikä tulostusjonossa ole töitä.
  7. Tulostaako tulostin tyhjiä tarroja? Tulostin on ehkä puhdistettava. Ohjeet tulostimen puhdistukseen löytyvät valmistajan käyttöoppaasta(Dymo tai Zebra).
  8. Jos käytät Dymo LabelWriter Wireless -tulostinta: vilkkuuko tulostimen sivussa valoja? Jos vilkkuu, etsi vian syy valmistajan vianmääritysohjeiden avulla.