Viivakooditulostimet

Viivakooditarrojen avulla voit helpottaa vähittäiskauppasi kassalle maksua ja varastonhallintaa. Voit tulostaa viivakooditarroja tuotteisiisi tuettua tarratulostinta käyttämällä. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, ja sinun täytyy asentaa tarvittava ohjelmisto.

Tuetut DYMO- ja Zebra-tulostimet

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja Shopify-tuotteisiisi, sinulla täytyy olla tuettu tulostin ja tarvittava ohjelmisto. Shopify tukee seuraavia viivakooditarratulostimia:

• Dymo LabelWriter 450
  • Dymo LabelWriter Wireless Printer
  • Zebra ZD220 -tulostin
  • Zebra ZD420 -tulostin

Tarratulostin yhdistetään tietokoneeseen joko kaapelilla tai langattomasti valitusta mallista riippuen. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, johon on asennettu tarvittava ohjelmisto, vaikka käyttäisit tulostamiseen mobiililaitetta.

Huomautus: Et voi tulostaa viivakooditarroja, jos käytät Retail Barcode Labels -sovellusta Shopifyn mobiilisovelluksessa iPadilla. Voit tulostaa viivakooditarroja tuetulla Dymo label -tulostimella käyttämällä Dymo Connect iPad -sovellusta. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, johon on asennettu Dymo label -ohjelmisto, koska se ei muodosta yhteyttä suoraan iPadiin.

Tulostimen yhdistäminen tietokoneeseen

Yhdistä tulostin noudattamalla valmistajan pikaopasta:

Tarrojen tulostamisen ohjelmistovaatimukset

Jotta voit tulostaa viivakooditarroja, sinun täytyy asentaa jokin seuraavista:

Huomaa: Et voi tulostaa viivakooditarroja, jos käytät Retail Barcode Labels -sovellusta Shopifyn mobiilisovelluksessa iPadilla. Voit tulostaa viivakooditarroja tuetulla Dymo label -tulostimella käyttämällä Dymo Connect iPad -sovellusta. Tulostimen pitää olla yhdistettynä tietokoneeseen, johon on asennettu Dymo label -ohjelmisto.

Dymo-tulostimien tukemat viivakooditarrojen koot

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja jommallakummalla tuetulla Dymo-tulostimella, sinun on käytettävä Dymo-tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Pieni (1 "x 1"), enintään 6-8 numeroa
  • Medium (1 "x 2 1/8"), enintään 22 numeroa
  • Suuri (1 1/8 "x 2 1/8"), enintään 40 numeroa
  • Butterfly / Barbell (3/8 "x 3/4"), enintään 8 numeroa (ei saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa)

Saatat joutua käyttämään vähemmän merkkejä, jos käytät kirjaimia tai symboleja, koska jotkut niistä vievät enemmän tilaa kuin numerot.

Zebra-tulostimien tukemat viivakooditarrojen koot

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja jommallakummalla tuetulla Zebra-tulostimella, sinun on käytettävä Zebra-tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Zebra - 10010037 (1,188" x 0.844")
  • Zebra - 10010038 (1,25" x 1")
  • Zebra - 10010039 (2" x 1")
  • Zebra - 10015340 (2,25" x 0,75")
  • Zebra - 10010043 (3" x 1")
  • Zebra - 10010044 (3" x 2")

Viivakoodien lisääminen Shopify-tuotteisiin

Voit lisätä viivakoodeja tuotteisiisi seuraavilla tavoilla:

Viivakooditulostimen vianmääritys

Huomaa: Saat tukea Dymo Label -ohjelmiston ja -tulostimien käyttöön osoitteessa dymo.com ja Zebra-ohjelmiston ja tulostimien käyttöön osoitteessa zebra.com.

Jos sinulla on ongelmia viivakooditarrojen tulostamisen kanssa, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Käytätkö Dymo LabelWriter 450- tai Dymo LabelWriter Wireless -tulostinta tai Zebra ZD220:aa tai Zebra ZD420:aa? Nämä ovat ainoat viivakooditarratulostimet, joita Shopify tukee.
  2. Onko tulostin kytketty oikein? Varmista, että se on kytketty sekä pistorasiaan että sen tietokoneen USB-porttiin, josta tulostat.
  3. Onko sinulla internet-yhteys? Et voi tulostaa tarroja tuotteisiisi, ellei tietokone pysty muodostamaan yhteyttä Shopifyhin.
  4. Käytätkö tuettuja viivakooditarroja? Etiketit eivät tulostu oikein, ellet käytä tuettuja viivakooditarroja ja valitse oikeakokoista tarraa viivakoodimallistasi.
  5. Oletko antanut viivakoodinumerot kaikille tuotteille ja versioille, joille yrität tulostaa tarroja? Jos joltakin tuotteelta puuttuu viivakoodinumero Shopifyssa, lisää viivakoodi ennen tarrojen tulostamista.
  6. Onko tulostin pysäytetty? Tarkista tarratulostimen tila ja varmista, että sitä ei ole pysäytetty eikä tulostusjonossa ole töitä.
  7. Tulostaako tulostin tyhjiä tarroja? Tulostin on ehkä puhdistettava. Ohjeet tulostimen puhdistukseen löytyvät valmistajan käyttöoppaasta(Dymo tai Zebra).
  8. Jos käytät Dymo LabelWriter Wireless -tulostinta: vilkkuuko tulostimen sivussa valoja? Jos vilkkuu, etsi vian syy valmistajan vianmääritysohjeiden avulla.

Huomaa: Saat tukea Dymo Label -ohjelmiston ja -tulostimien käyttöön osoitteessa dymo.com ja Zebra-ohjelmiston ja tulostimien käyttöön osoitteessa zebra.com.