Retail Barcode Labels -sovellus

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voi suunnitella ja tulostaa viivakooditarroja Shopifyssa. Sinulla täytyy olla myös tietokoneeseen yhdistetty tuettu tarratulostin.

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voidaan tulostaa tarroja Shopify-ylläpitäjästä tietokoneella ja Shopify-sovelluksessa. Shopify POS ei kuitenkaan tällä hetkellä tue tarrojen tulostamista.

Tuetut tarrakoot

Retail Barcode Labels -sovellus tukee seuraavia tarrakokoja:

• Dymo - 30252 suuri (1 1/8" x 3 1/2"), enintään 39 merkkiä
  • Dymo - 30336 pieni (1" x 2 1/8"), enintään 22 merkkiä
  • Dymo - 30332 neliö (1" x 1"), enintään 6–8 merkkiä
  • Dymo - 30299 hintalappu (3/8" x 3/4"), enintään 8 merkkiä (ei saatavilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa)
  • Avery Standard - 5160 (2,63" x 1")
  • Avery Standard - 5167 (1,75" x 0,5")
  • Zebra - 10010037 (1,188" x 0.844")
  • Zebra - 10010038 (1,25" x 1")
  • Zebra - 10010039 (2" x 1")
  • Zebra - 10015340 (2,25" x 0,75")
  • Zebra - 10010043 (3" x 1")
  • Zebra - 10010044 (3" x 2")
  • Zebra - ZSB-LC6 (2,25" x 1")
  • Zebra - ZSB-LC7 (1,25" x 1,25")
  • Zebra - ZSB-LC8 (2,25" x 0,5")

Retail Barcode Labels -sovelluksen asentaminen Shopifyhin

Voit ottaa Retail Barcode Labels -sovelluksen käyttöön seuraavasti:

1. Asenna Retail Barcode Labels -sovellus Shopify App Storesta.
  2. Luo viivakoodimalli Shopifyssa.
  3. Luo tuotteillesi viivakoodit.

Luo viivakooditarramalli

Viivakoodimallit määrittävät viivakooditarrojen sisältämät tuotetiedot. Pienemmissä malleissa on vähemmän mukauttamisen varaa tarran rajoitetun tila vuoksi.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. klikkaa Retail Barcode Labels.

3. klikkaa Luo malli. Jos et ole vielä luonut yhtään mallia, klikkaa Aloita ja Valitse aloitusvalintaikkunasta jokin seuraavista:

• Ohita: Ohita viivakoodien luonti ja siirry suoraan mallien luontisivulle.
    • Luo viivakoodeja: Luo tuotteillesi viivakoodit.
  4. Kirjoita mallin nimi.

5. Valitse tarratyyppi suosituimpien tarratyyppien -valikoimasta tai valitse muista tarratyypeistä. Tämän jälkeen voit valita paperin brändin ja koodin.

6. Valitse Tarran määritteet -kohdasta ne tiedot, jotka haluat lisätä tarraan. Muuta tietojen järjestystä tarrassa klikkaamalla ja vetämällä niiden vieressä olevia pisteitä.

7. klikkaa Luo malli.

Viivakoodien luomien kaikille tuotteille

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voit automatisoida kaikkien tuotteidesi yksilöllisten viivakoodien luomisen. Sovellus luo 8-numeroisia viivakoodeja. Voit muokata viivakoodia tuotteen tai version tietojen sivulla tai joukkotoiminnon avulla.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. klikkaa Retail Barcode Labels.

3. klikkaa Luo viivakoodit ja valitse sitten Luo viivakoodit kaikille tuotteille.

4. Valitse Luo viivakoodit tuotteille -valintaikkunassa jokin seuraavista:

• Luo viivakoodit vain tuotteille tai tuoteversioille, joilla ei ole vielä viivakoodeja: Tämä toimenpide luo viivakoodit tuotteille, jolla ei vielä ole viivakoodeja.
    • Korvaa olemassa olevat viivakoodit uusilla. Jos tuotteella tai versiolla ei ole vielä viivakoodia, luo uusi viivakoodi: Tämä luo uuden viivakoodin kaikille luettelosi tuotteille. Et voi kumota tätä toimintoa.
  5. klikkaa Luo viivakoodit.

Luo viivakoodeja tietylle tuotteelle

Retail Barcode Labels -sovelluksen avulla voit luoda yksilöllisiä viivakoodeja tietyille tuotteille. Sovellus luo 8-numeroisia viivakoodeja. Voit muokata viivakoodia tuotteen tai version tietojen sivulla tai joukkotoiminnon avulla.

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. klikkaa Retail Barcode Labels.

3. klikkaa Luo viivakoodit ja valitse sitten Luo viivakoodit tietyille tuotteille.

4. Valitse Lisää tuotteita -valintaikkunassa ne tuotteet, joille haluat luoda viivakoodit, ja valitse sitten Lisää.

5. Valitse Luo viivakoodit tuotteille -valintaikkunassa jokin seuraavista:

• Luo viivakoodit vain tuotteille tai tuoteversioille, joilla ei ole vielä viivakoodeja: Tämä toimenpide luo viivakoodit tuotteille, jolla ei vielä ole viivakoodeja.
    • Korvaa olemassa olevat viivakoodit uusilla. Jos tuotteella tai versiolla ei ole vielä viivakoodia, luo uusi viivakoodi.: Tämä luo uuden viivakoodin kaikille luettelosi tuotteille. Et voi kumota tätä toimintoa.
  6. klikkaa Luo viivakoodit.

Viivakooditarrojen tulostaminen tuoteluettelonäkymästä

Tee näin:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjästä kohtaan Tuotteet.

2. Valitse tuotteet, joille haluat luoda viivakooditarran.

3. Klikkaa ... ja valitse sitten APPS-osiosta Tulosta viivakooditarroja.

4. Valitse tarramalli.

5. klikkaa Tuotteet-osiossa tuotteen nimeä ja syötä sitten kutakin tuoteversiota varten haluamasi tarrojen määrän.

6. Valinnainen: voit esikatsella kutakin tuotetarraa klikkaamalla Esikatsele tarroja.

7. Tarkista Tulostustyö -osiossa näkyvät tulostusasetukset.

8. Klikkaa painiketta Tulosta tarrat.

9. Valinnainen: Jos haluat tallentaa viivakooditarroista PDF-muotoisen kopion, valitse Kohde-kohdassa Tallenna PDF-muodossa.

10. Päivitä tulostimen asetukset suositeltujen asetusten mukaisesti ja klikkaa Tulosta.

Tulosta viivakooditarrat Retail Barcode Labels -sovelluksella

Tee näin:

1. Klikkaa Shopify adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. klikkaa Retail Barcode Labels > Tulosta tarroja.

3. Valitse tuotteet, joille haluat tulostaa viivakooditarroja, ja klikkaa sitten Lisää.

4. Valinnainen: voit esikatsella kutakin tuotetarraa klikkaamalla Esikatsele tarroja.

5. Tarkista Tulostustyö -osiossa näkyvät tulostusasetukset.

6. Klikkaa painiketta Tulosta tarrat.

7. Valinnainen: Jos haluat tallentaa viivakooditarroista PDF-muotoisen kopion, valitse Kohde-kohdassa Tallenna PDF-muodossa.

8. Päivitä tulostimen asetukset suositeltujen asetusten mukaisesti ja klikkaa Tulosta.

Viivakooditarroja varten suositellut tulostusasetukset

Toimi seuraavasti, jotta voit varmistaa, että viivakooditarrat tulostuvat oikein.