Retail Barcode Labels-app

Du kan bruge appen Retail Barcode Labels til at designe og udskrive stregkodelabels fra Shopify. Du skal også have en understøttet labelprinter, som er tilsluttet din computer.

Appen Retail Barcode Labels kan bruges til at udskrive labels fra Shopify-administratoren på computeren og i Shopify-appen. Udskrivning af labels understøttes dog ikke af Shopify POS i øjeblikket.

Understøttede labelstørrelser

Appen Retail Barcode Labels understøtter følgende labelstørrelser:

• Dymo - 30252 Large (1 1/8" x 3 1/2"), maksimalt 39 cifre
  • DYMO – 30336 Lille (1 "x 2 1/8") på maksimalt 22 cifre
  • DYMO – 30332 Kvadrat (1 "x 1") på maksimalt 6-8 cifre
  • DYMO – 30299 Prismærke (3/8 "x 3/4") på maksimalt 8 cifre (ikke tilgængelig i Storbritannien)
  • Avery-standard – 5160 (2,63"x 1")
  • Avery Standard - 5167 (1,75" x 0,5")
  • Zebra – 10010037 (1.188" x 0.844")
  • Zebra – 10010038 (1.25" x 1")
  • Zebra – 10010039 (2" x 1")
  • Zebra – 10015340 (2.25" x 0.75")
  • Zebra – 10010043 (3" x 1")
  • Zebra – 10010044 (3" x 2")
  • Zebra - ZSB-LC6 (2,25" x 1")
  • Zebra - ZSB-LC7 (1,25" x 1,25")
  • Zebra - ZSB-LC8 (2,25" x 0,5")

Opsæt appen Retail Barcode Labels i Shopify

Du kan opsætte Retail Barcode Labels-appen med nogle få trin:

1. Installer appen Retail Barcode Labels fra Shopify App Store.
  2. Opret en skabelon til stregkodelabels i Shopify.
  3. Opret stregkoder til dine produkter.

Opret en skabelon til stregkodelabels

Skabeloner til stregkoder definerer de produktoplysninger, som dine stregkodelabels indeholder. Små skabeloner har færre muligheder for tilpasning, da der er begrænset plads på labelen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Retail Barcode Labels.

3. Klik på Opret skabelon. Klik på Kom godt i gang, og vælg en af følgende muligheder i dialogboksen Kom godt i gang, hvis du ikke har oprettet nogen skabeloner endnu:

• Spring over: Spring oprettelsen af stregkoder over, og gå direkte til visningen af skabelonoprettelsen.
    • Opret stregkoder: Opret stregkoder til dine produkter.
  4. Indtast en skabelonoverskrift.

5. Vælg en labeltype i afsnittet Populære labeltyper, eller vælg Andre labeltyper, og vælg derefter et papirmærke og en papirkode.

6. Vælg oplysningerne, som du vil medtage i labelen i afsnittet Labelegenskaber. Klik på og træk i punktummerne ud for et element for at ændre dets placering på labelen.

7. Klik på Opret skabelon.

Opret stregkoder til alle dine produkter

Du kan bruge appen Retail Barcode Labels til at automatisere oprettelsen af unikke stregkoder til alle dine produkter. Appen genererer 8-cifrede stregkoder. Du kan redigere en stregkode fra siden med produktoplysninger eller siden med variantoplysninger eller ved hjælp af en massehandling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Retail Barcode Labels.

3. Klik på Opret stregkoder, og vælg derefter Opret stregkoder til alle produkter.

4. Vælg én af følgende i dialogboksen Opret stregkoder til produkter:

• Opret kun stregkoder til produkter eller varianter, der endnu ikke har stregkoder: Denne valgmulighed opretter stregkoder til alle produkter, som endnu ikke har stregkoder.
    • Udskift alle eksisterende stregkoder med nye. Hvis et produkt eller en variant endnu ikke har en stregkode, skal du oprette en ny: Denne valgmulighed opretter en ny stregkode til alle produkterne i dit katalog. Du kan ikke fortryde denne handling.
  5. Klik på Opret stregkoder.

Opret stregkoder til et specifikt produkt

Du kan bruge appen Retail Barcode Labels til at oprette unikke stregkoder til bestemte produkter. Appen genererer 8-cifrede stregkoder. Du kan redigere en stregkode fra siden med produktoplysninger eller siden med variantoplysninger eller ved hjælp af en massehandling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Retail Barcode Labels.

3. Klik på Opret stregkoder, og vælg derefter Opret stregkoder til specifikke produkter.

4. Vælg de produkter, du vil oprette stregkoder til i dialogboksen Tilføj produkter, og klik derefter på Tilføj.

5. Vælg én af følgende i dialogboksen Opret stregkoder til produkter:

• Opret kun stregkoder til produkter eller varianter, der endnu ikke har stregkoder: Denne valgmulighed opretter stregkoder til alle produkter, som endnu ikke har stregkoder.
    • Udskift alle eksisterende stregkoder med nye. Hvis et produkt eller en variant endnu ikke har en stregkode, skal du oprette en ny.: Denne valgmulighed opretter en ny stregkode til alle produkterne i dit katalog. Du kan ikke fortryde denne handling.
  6. Klik på Opret stregkoder.

Udskriv stregkodelabels fra visningen af produktlisten

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.

2. Vælg de produkter, som du vil oprette en stregkodelabel til.

3. Klik på ..., og i afsnittet APPS vælger du derefter Udskriv stregkodelabels.

4. Vælg en labelskabelon.

5. Klik på produktets navn i afsnittet Produkter, og indtast derefter det antal labels, du vil udskrive for hver variant.

6. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning af labels for at få vist et eksempel på hver produktlabel.

7. Bekræft dine printerindstillinger, der vises i afsnittet Udskriftsjob.

8. Klik på knappen Udskriv labels.

9. Valgfrit: Du kan gemme en PDF-kopi af stregkodelabels ved at indstille Destination til Gem som PDF.

10. Opdater dine printerindstillinger i henhold til de anbefalede indstillinger, og klik på Udskriv.

Udskriv stregkodelabels fra appen Retail Barcode Labels

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Retail Barcode Labels > Udskriv labels.

3. Vælg de produkter, du vil udskrive en stregkodelabel til, og klik derefter på Tilføj.

4. Valgfrit: Klik på Forhåndsvisning af labels for at få vist et eksempel på hver produktlabel.

5. Bekræft dine printerindstillinger, der vises i afsnittet Udskriftsjob.

6. Klik på knappen Udskriv labels.

7. Valgfrit: Du kan gemme en PDF-kopi af stregkodelabels ved at indstille Destination til Gem som PDF.

8. Opdater dine printerindstillinger i henhold til de anbefalede indstillinger, og klik på Udskriv.

Anbefalede udskriftsindstillinger for stregkodelabels

Følg disse trin for at sikre, at dine stregkodelabels udskrives korrekt.