Kontantskuffe til Shopify POS

Du bør anskaffe dig en sikker og pålidelig kontantskuffe til din detailopsætning, medmindre du kun behandler kontantløse betalinger.

Understøttede kontantskuffer

Shopify understøtter følgende kontantskuffer:

Almindelig tabel
Kontantskuffe Farveindstillinger Modelnummer Tilgængelighed
Star Micronics' 14" kontantskuffe Sort eller hvid CD4-1416 USA og Canada
VPOS 14" kontantskuffe Sort EC350 Australien og New Zealand
Star Micronics' 16" kontantskuffe Sort eller hvid CD3-1616 USA og Canada
Star Micronics' 16" kontantskuffe Sort eller hvid CB-2002FN Storbritannien, Irland, Tyskland og EU
VPOS 16" kontantskuffe Sort EC410 Australien og New Zealand

Betingelser

Hvis du vil bruge denne hardware sammen med din Shopify-butik, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have det helt nye Shopify POS
  • en kompatibel iPad eller iPhone, der har iOS 12.2 eller nyere, ELLER en kompatibel Android-enhed, der har version 5.0 (Lollipop) eller nyere

Hvor kan man købe en understøttet kontantskuffe?

Du kan købe en understøttet kontantskuffe i Shopifys hardwarebutik i USA, Canada, Storbritannien, Irland og Australien.

Du kan også købe de understøttede kontantskuffer hos mange autoriserede forhandlere.

Installation af kontantskuffen

Hvis du bruger kontantskuffen fra Star Micronics, skal du se denne installationsvideo:

Knyt kontantskuffen til kvitteringsprinteren ved hjælp af det medfølgende kontantskuffekabel. Den største ende af kablet sættes ind i kontantskuffen, og den lille ende af kablet sættes i kvitteringsprinteren.

Sådan åbner du kontantskuffen

Du kan åbne kontantskuffen manuelt ved hjælp af de medfølgende nøgler eller trådløst fra iPad'en. Din iPad opretter forbindelse til kontantskuffen via kvitteringsprinteren, og kontantskuffen åbnes automatisk efter hvert salg, eller hvis du trykker på Gå til indkøbskurv, Flere handlinger eller Åbn skuffe i Shopify POS-appen.

Test forbindelsen til kontantskuffen

Når du har opsat din kvitteringsprinter og din kontantskuffe, kan du kontrollere, at forbindelsen mellem dem fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Åbn Shopify POS, og tryk på og derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware.

3. Tryk på den printer, som du vil teste.

4. Tryk på Test kontantskuffe. Kontantskuffen bør blive åbnet.

Almindelige problemer

Undgå almindelige problemer ved at kontrollere følgende:

• Kontantskuffens kabel er sat i kvitteringsprinteren

• Der er papir i kvitteringsprinteren

• kvitteringsprinteren er korrekt parret med iPad'en eller iPhonen

• Du bruger kablet til kontantskuffen, som du har modtaget i hardwarepakken, til at slutte kontantskuffen til printeren.

Hvis du trykker på Intet salg på siden med produkter og indkøbskurv, og kontantskuffen ikke åbner, er der sandsynligvis et problem med kablet til kontantskuffen. Kontakt vores supportteam.