Kontantskuffe til Shopify POS

Modelnumre: 37965600, 37964220, 37964180, HDWFCDA, H225

Du bør anskaffe dig en sikker og pålidelig kontantskuffe til din detailopsætning, medmindre du kun behandler kontantløse betalinger.

Understøttede kontantskuffer

Shopify understøtter følgende kontantskuffer:

Bemærk: Du skal bruge Shopify POS med Shopify-abonnementet eller derover, hvis du vil bruge en understøttet kontantskuffe sammen med en kvitteringsprinter.

Hvor kan man købe eller leje en understøttet kontantskuffe?

Du kan købe en understøttet kontantskuffe i Shopifys hardwarebutik i USA, Canada, Storbritannien og Irland.

Du kan også købe de understøttede kontantskuffer hos mange autoriserede forhandlere.

Hvis du befinder dig i USA, kan du leje Star Micronics SMD2-1317-kontantskuffen som en del af den kontanttunge pakke hos Shopifys hardwareudlejningsbutik. Du kan få mere at vide om udlejningspakker under Hardwareudlejningssæt til Shopify.

Installation af kontantskuffen

Hvis du bruger Windfall-kontantskuffen, kan du se installationsvideoen på producentens website.

Hvis du bruger enten Star Micronics- eller APG Vasario-kontantskuffen, skal du se denne installationsvideo:

Sådan installerer du kontantskuffen:

Knyt kontantskuffen til kvitteringsprinteren ved hjælp af det medfølgende kontantskuffekabel. Den største ende af kablet sættes ind i kontantskuffen, og den lille ende af kablet sættes i kvitteringsprinteren.

Sådan åbner du kontantskuffen

Du kan åbne kontantskuffen manuelt ved hjælp af de medfølgende nøgler eller trådløst fra iPad'en. IPad'en opretter forbindelse til kontantskuffen via kvitteringsprinteren, og kontantskuffen åbnes automatisk efter hvert salg, eller hvis du ikke trykker på Intet salg i Shopify POS-appen.

Bemærk: Du skal knytte kontantskuffen til det samme trådløse netværk som din iPad.

Almindelige problemer

Undgå almindelige problemer ved at sørge for, at:

• Kontantskuffens kabel er sat i kvitteringsprinteren

• Der er papir i kvitteringsprinteren

• Kvitteringsprinteren er korrekt parret med iPad'en

• Du bruger kablet til kontantskuffen, som du har modtaget i hardwarepakken, til at slutte kontantskuffen til printeren.

Hvis du trykker på Intet salg på siden med produkter og indkøbskurv, og kontantskuffen ikke åbner, er der sandsynligvis et problem med kablet til kontantskuffen. Kontakt vores supportteam.