Udfasede kortlæsere til Shopify POS-appen

Shopify POS-appen er udviklet med integrationer til pålidelig hardware for at give den bedste detailoplevelse og betalingsoplevelse. Når hardware bliver forældet og mindre pålideligt, udfases integrationerne for at sikre en fremragende kundeoplevelse.

Udfasede kortlæsere og anbefalede erstatningsprodukter

Den berørte hardware og de berørte områder er følgende:

Udfasede kortlæsere og anbefalede erstatningsprodukter til Shopify POS, herunder udfasningsdatoer og de berørte områder.
Hardware Slutdato for understøttelse Enhedsmodel og område Anbefalet erstatning
Kortlæser til magnetstribe (lydstik) 31. januar 2022 iOS: USA og Canada
Android: USA
USA: Chipper 2X BT
Canada: Kontaktløs og chip
Kortlæser til magnetstribe (lightning) 31. januar 2022 iOS: USA og Canada USA: Chipper 2X BT
Canada: Kontaktløs og chip
Kortlæser til kontaktløs, chip og magnetstribe 31. januar 2022 iOS: USA, Storbritannien og Irland USA: Chipper 2X BT
Storbritannien og Irland: WisePad 3

Ofte stillede spørgsmål om udfasede kortlæsere

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål om udfasning af hardware.

Hvorfor har I udfaset disse kortlæsere?

Vi udfaser forældede kortlæsere og erstatter dem med nyere og mere pålidelig hardware i takt med, at vi forbedrer Shopify POS-appen. Du kan migrere til de understøttede, integrerede kortlæsere og drage fordel af Shopify Payments.

Vil jeg stadig kunne bruge min hardware, hvis jeg ikke opdaterer POS-appen efter slutdatoen for understøttelse?

Hvis du ikke opdaterer POS-appen, vil din hardware muligvis stadig fungere – dog med begrænset funktionalitet. Du bør dog ikke fortsætte med at bruge hardware efter slutdatoen for understøttelse, da dette kan medføre uventede fejl.

Hvad skal jeg gøre med min udfasede kortlæser?

Hvis du vil genbruge din forældede kortlæser, kan du aflevere den på din lokale genbrugsstation.