Udgåede kortlæsere til Shopify POS-appen

Shopify POS-appen er udviklet til at fungere med specifikke kortlæsere for at give den bedste oplevelse med detail og betalingsaccept. Da vi lancerer nye og forbedrede kortlæsere, fjernes disse eksisterende kortlæsere for at sikre, at Shopify-shopejere bruger den nyeste hardware, der giver den mest optimale detailoplevelse.

Udgåede kortlæsere og anbefalede erstatningsprodukter

Den berørte hardware og de berørte områder er følgende:

Udgåede kortlæsere og anbefalede erstatningsprodukter til Shopify POS, herunder ophørsdatoer og de berørte områder.
Hardware Slutdato for understøttelse Enhedsmodel og område Anbefalet erstatning
Kortlæser til kontaktløs og chip (kun Canada) 31. oktober 2023 iOS: Canada
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Kortlæser til magnetstribe (lydstik) 31. januar 2022 iOS: USA og Canada
Android: USA og Canada
USA: Kontaktløs og chip, POS Go, POS Terminal
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Kortlæser til magnetstribe (lightning) 31. januar 2022 iOS: USA og Canada USA: Kontaktløs og chip, POS Go, POS Terminal
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Kortlæser til kontaktløs, chip og magnetstribe 31. januar 2022 iOS: USA, Storbritannien, Irland USA: Kontaktløs og chip POS Go, POS Terminal
Storbritannien/Irland: WisePad 3, POS Go, POS Terminal

Ofte stillede spørgsmål om udgåede kortlæsere

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål om udgået hardware.

Hvorfor har I ladet disse kortlæsere udgå?

Vores mål er at give shopejere de bedste betalingsoplevelser. I forbindelse med forbedringer af Shopify POS-appen og -hardwaren udgår forældede kortlæsere og erstattes af nyere og mere pålidelig hardware. Du kan migrere til de understøttede, integrerede kortlæsere og drage fordel af Shopify Payments.

Vil jeg stadig kunne bruge min hardware, hvis jeg ikke opdaterer POS-appen efter slutdatoen for understøttelse?

Hvis du ikke opdaterer POS-appen, kan din hardware muligvis fortsat fungere med begrænset funktionalitet eller være blokeret helt fra at modtage betalinger. Hvis du vil undgå uventede fejl eller undgå at miste muligheden for at acceptere betalinger, skal du sørge for, at du har migreret til de anbefalede indstillinger for kortlæser inden den dato, hvor understøttelsen afsluttes.

Hvad skal jeg gøre med min udgåede kortlæser?

Hvis du vil genbruge din forældede kortlæser, kan du aflevere den på din lokale genbrugsstation.