Stopgezette kaartlezers voor de Shopify POS-app

De Shopify POS-app bevat betrouwbare hardware-integraties om de beste ervaringen in retail en het accepteren van betalingen mogelijk te maken. Integraties worden vervangen naarmate hardware verouderd en de betrouwbaarheid afneemt om voor een uitstekende klantervaring te zorgen.

Stopgezette kaartlezers en aanbevolen vervangende producten

De betreffende hardware en regio's zijn:

Stopgezette kaartlezers en aanbevolen vervangende producten voor Shopify POS, inclusief de datums van stopzetting en de regio's waarvoor dit van toepassing is.
Hardware Einde ondersteuningsdatum Apparaatmodel en regio Aanbevolen vervanging
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada
Android: Verenigde Staten
Verenigde Staten en Canada: Tap & Chip
Swipe-kaartlezer (Lightning) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada Verenigde Staten en Canada: Tap & Chip
Pinapparaat 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Ierland Verenigde Staten: Tap & Chip
Verenigd Koninkrijk en Ierland: WisePad 3

Veelgestelde vragen over stopgezette kaartlezers

Een aantal veelgestelde vragen over stopgezette hardware.

Waarom zijn deze kaartlezers stopgezet?

Niet-recente kaartlezers worden beëindigd naarmate de Shopify POS-app wordt verbeterd en vervangen door nieuwe en betrouwbaardere hardware. Je kunt naar de ondersteunde geïntegreerde kaartlezers migreren voor alle voordelen van het gebruik van Shopify Payments.

Als ik mijn POS-app niet update na het einde van de ondersteuning, kan ik dan nog steeds mijn hardware gebruiken?

Als je de POS-app niet bijwerkt, blijft je hardware mogelijk met beperkte functionaliteit werken. Om onverwachte fouten te voorkomen, moet je de hardware niet blijven gebruiken na het einde van de ondersteuningsdatum.

Wat moet ik doen met mijn stopgezette kaartlezer?

Breng je verouderde kaartlezer naar je plaatselijke centrum voor recycling van elektronisch afval.