Verlopen hardware voor de Shopify POS-app

De Shopify POS-app is gebouwd met integraties in betrouwbare hardware om de beste ervaringen in retail- en betalingsacceptaties mogelijk te maken. Aangezien hardware verouderd en minder betrouwbaar wordt, worden integraties vervangen om een uitstekende klantervaring te verzekeren.

Aankomende hardware-afsplitsingen en vervangingsproducten

De betreffende hardware en regio's zijn:

Aankomende hardware-afsplitsingen voor Shopify POS, inclusief de uiterste data en de regio's die worden beïnvloed.
Hardware Einde ondersteuningsdatum Apparaatmodel en regio Aanbevolen vervanging
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada
Android: Verenigde Staten
Verenigde Staten: Chipper 2X BT
Canada: Tap & Chip
Swipe-kaartlezer (Lightning) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada Verenigde Staten: Chipper 2X BT
Canada: Tap & Chip
Pinapparaat 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Ierland Verenigde Staten: Chipper 2X BT
Verenigd Koninkrijk en Ierland: WisePad 3

Veelgestelde vragen over verlopen hardware

Sommige veelgestelde vragen over verlopen hardware.

Waarom laat je deze kaartlezers verlopen?

Naarmate de Shopify POS-app verbetert, raken niet-recente kaartlezers verouderd en worden ze vervangen door nieuwe en betrouwbaardere hardware. Je kunt migreren naar de ondersteunde geïntegreerde kaartlezers en voordeel halen uit het gebruik van Shopify Payments.

Als ik mijn POS-app niet update na het einde van de ondersteuning, kan ik dan nog steeds mijn hardware gebruiken?

Als je de POS-app niet bijwerkt, blijft je hardware mogelijk met beperkte functionaliteit werken. Om onverwachte fouten te voorkomen, moet je de hardware niet blijven gebruiken na het einde van de ondersteuningsdatum.

Heeft dit invloed op de verkopen tijdens Black Friday, Cyber Monday of de feestdagen?

Nee. Black Friday, Cyber Monday en de feestdagen zijn je drukste tijden, dus de afgeschreven lezers zullen in die tijden normaal werken. Na 31 januari 2022 zullen deze lezer niet meer worden ondersteund.

Wat moet ik met mijn verlopen lezer doen?

Breng je verouderde kaartlezer naar je plaatselijke centrum voor recycling van elektronisch afval.