Stopgezette kaartlezers voor de Shopify POS-app

De Shopify POS-app is zo opgezet dat met specifieke kaartlezers wordt gewerkt en zo de beste ervaring met retail en het accepteren van betalingen wordt verkregen. Wanneer we nieuwe en verbeterde kaartlezers lanceren, worden deze bestaande kaartlezers verwijderd zodat Shopify-merchants de nieuwste hardware gebruiken met de meest optimale retailervaring.

Stopgezette kaartlezers en aanbevolen vervangende producten

De betreffende hardware en regio's zijn:

Stopgezette kaartlezers en aanbevolen vervangende producten voor Shopify POS, inclusief de datums van stopzetting en de regio's waarvoor dit van toepassing is.
Hardware Einde ondersteuningsdatum Apparaatmodel en regio Aanbevolen vervanging
Chipkaartlezer (alleen Canada) 31 oktober 2023 iOS: Canada
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada
Android: Verenigde Staten en Canada
Verenigde Staten: Tik en chip, POS Go, POS Terminal
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Swipe-kaartlezer (Lightning) 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten en Canada Verenigde Staten: Tik en chip, POS Go, POS Terminal
Canada: WisePad 3, POS Go, POS Terminal
Pinapparaat 31 januari 2022 iOS: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland Verenigde Staten: Tik en chip POS Go, POS Terminal
Verenigd Koninkrijk, Ierland: WisePad 3, POS Go, POS Terminal

Veelgestelde vragen over stopgezette kaartlezers

Een aantal veelgestelde vragen over stopgezette hardware.

Waarom zijn deze kaartlezers stopgezet?

We willen merchants een optimale checkoutervaring bieden. We faseren gedateerde kaartlezers uit naarmate we de Shopify POS-app en ons hardwareaanbod verbeteren en vervangen door nieuwere en betrouwbaardere hardware. Je kunt migreren naar de ondersteunde geïntegreerde kaartlezers en voordeel halen uit het gebruik van Shopify Payments.

Als ik mijn POS-app niet update na het einde van de ondersteuning, kan ik dan nog steeds mijn hardware gebruiken?

Als je de POS-app niet bijwerkt, blijft de hardware mogelijk met beperkte functionaliteit werken of wordt deze volledig geblokkeerd voor het accepteren van betalingen. Migreer voor het einde van de ondersteuningsdatum naar de aanbevolen opties voor kaartlezers om onverwachte fouten te voorkomen of het vermogen om betalingen te accepteren te verliezen.

Wat moet ik doen met mijn stopgezette kaartlezer?

Breng je verouderde kaartlezer naar je plaatselijke centrum voor recycling van elektronisch afval.