Swipe-kaartlezer (audio-ingang)

Alleen beschikbaar bij Shopify

De Swipe-kaartlezer (audio-ingang) is een lichtgewicht, goedkope oplossing voor winkels die vaak mobiel zijn.

Shopify POS - kaartlezer (audio-ingang)

De kaartlezer kan op de audio-ingang van uw iPhone, iPad of Android-apparaat worden aangesloten. Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u de kaartlezer via de General-instellingen uitschakelen om toegang te krijgen tot de audio-ingang voor het afspelen van muziek.

Voor wie is deze kaartlezer bedoeld?

De Swipe-kaartlezer (audio-ingang) is lichtgewicht en goedkoop, waardoor deze een goede optie is voor merchants die net beginnen met het verwerken van creditcardbetalingen. De kaartlezer kan op de audio-ingang van uw POS-apparaat worden aangesloten en heeft geen draden, en is dus ideaal voor gebruik op beurzen, markten of pop-uplocaties.

Compatibele apparaten en betalingsproviders

De volgende tabel toont welke apparaten en betalingsproviders compatibel zijn met de Swipe-kaartlezer (audio-ingang):

Apparaten en betalingsproviders die compatibel zijn met de swipe-kaartlezer (audio-ingang)
Apparaat Ondersteunde betalingsproviders Moet ik het Shopify-abonnement of hoger hebben?
  • iPad
  • iPhone
  • Een Android-apparaat met een ingebouwde microfoon en audio-ingang
Shopify Payments (Verenigde Staten en Canada) Nee
Authorize.net (Verenigde Staten en Canada) Ja
First Data Payeezy (Verenigde Staten) Ja
Shopify Payments (Verenigde Staten en Canada) Nee

Waar u de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) kunt kopen

De Swipe-kaartlezer (audio-ingang) is alleen verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store in Canada.

De Swipe-kaartlezer (audio-ingang) installeren

Je kunt de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) in een paar eenvoudige stappen installeren.

Stappen:

Een kaart swipen

Swipe de creditcard door de kaartlezer met de magneetstrip van de kaart naar u toe gericht:

Shopify POS - kaartlezer (audio-ingang)

Problemen met de kaartlezer oplossen

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de Swipe-kaartlezer (audio-ingang), probeert u deze probleemoplossingsstappen.

1. Ziet u de foutmelding Swipe mislukt?

2. Hebt je verbinding met internet?

3. Gebruikt je een compatibele betalingsprovider en valuta?

4. Tikt u op Credit bij het afrekenen?

5. Zit uw POS-apparaat in een hoes?

6. Wordt uw apparaat gebruikt om muziek af te spelen?

7. Heeft Shopify POS machtigingen om de microfoon van je apparaat te gebruiken?

8. Staat het volume op je apparaat op maximaal?

9. Hebt u de optie Jese audio jack for card reader (Audio-ingang gebruiken voor kaartlezer) uitgeschakeld (alleen iOS)?

10. Kun je de creditcardbetaling verwerken met een andere kaart?

11. Kun je de betaling verwerken door de creditcardgegevens handmatig in te voeren?

1. Ziet u de foutmelding Swipe mislukt?

Als u de foutmelding Swipe mislukt ziet wanneer u een kaart swipet, controleer dan of u de kaart correct swipet.

2. Hebt u verbinding met internet?

Om betalingen te kunnen verwerken, moet Shopify POS verbinding met internet maken via Wi-Fi of de mobiele gegevens van uw apparaat. Als u geen verbinding met internet kunt maken, kunt u geen kaartbetalingen verwerken.

3. Gebruikt u een compatibele betalingsprovider en valuta?

Je kunt de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) alleen gebruiken als:

• uw winkel zich in de Verenigde Staten of Canada bevindt;
  • u een compatibele betalingsprovider gebruikt;
  • de valuta van uw winkel USD of CAD is.

Als je niet aan al deze vereisten voldoet, kunt je nog steeds creditcardbetalingen verwerken via een externe betaalterminal.

4. Tikt u op Credit bij het afrekenen?

Als u betalingen met de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) wilt verwerken, tikt u op het betaalscherm op Credit. U moet alleen op Externe terminal tikken als u een externe betaalterminal gebruikt in plaats van een kaartlezer die door Shopify wordt ondersteund.

5. Zit je POS-apparaat in een hoes?

Sommige hoezen voorkomen dat de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) goed in de audio-ingang van het apparaat past. Als je apparaat in een hoes zit, haalt je het apparaat eruit, sluit je de kaartlezer aan en probeert je de betaling opnieuw te verwerken.

6. Wordt je apparaat gebruikt om muziek af te spelen?

Omdat de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) het audio-framework van uw apparaat gebruikt, kunt u uw POS-apparaat niet gebruiken om muziek af te spelen en tegelijkertijd creditcardbetalingen te verwerken. Als u een kaartbetaling wilt verwerken, ontkoppelt u uw POS-apparaat van eventuele Bluetooth-luidsprekers, controleert u of het apparaat microfoonmachtigingen heeft en probeert u vervolgens de betaling opnieuw te verwerken.

7. Heeft Shopify POS machtigingen om de microfoon van je apparaat te gebruiken?

Shopify POS heeft toestemming nodig om de microfoon van uw apparaat te gebruiken om de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) te kunnen gebruiken voor het verwerken van creditcardbetalingen. Als u de app geen machtigingen hebt verleend, kunt u deze op elk gewenst moment verlenen via uw apparaatinstellingen.

Stappen:

8. Staat het volume op uw apparaat op maximaal?

Shopify POS herkent de Swipe-kaartlezer (audio-ingang) alleen als uw apparaat niet is gedempt en het volume op maximaal staat. Ontkoppel de kaartlezer, controleer of uw apparaat niet is gedempt en het volume op maximaal staat, en sluit vervolgens de kaartlezer aan en probeer de betaling opnieuw te verwerken.

9. Hebt je de optie Detecteert automatisch swipe-lezer uitgeschakeld (alleen iOS)?

Mogelijk hebt u de instelling Swipe-lezer automatisch detecteren in Shopify POS uitgeschakeld, bijvoorbeeld als u het apparaat wilde gebruiken om muziek af te spelen. U moet de instelling Swipe-lezer automatisch detecteren inschakelen.

Stappen:

1. Tik in Shopify POS op Winkel en vervolgens op Hardware.

2. Schakel Swipe-lezer automatisch detecteren in.

10. Kun je de creditcardbetaling verwerken met een andere kaart?

Probeer de kaartbetaling te verwerken met een andere creditcard. Als de betaling lukt, is er een probleem met de creditcard van uw klant.

11. Kun je de betaling verwerken door de creditcardgegevens handmatig in te voeren?

Probeer de kaartbetaling te verwerken door de kaartgegevens handmatig in te voeren. Als de betaling lukt, is er een probleem met de kaartlezer.