Creditcards accepteren als betaalmethode

Afhankelijk van de hardware die je gebruikt en de betaalmethoden die je accepteert, kan een klant een aankoop betalen met een creditcard.

Kredietbetaling met doorhalen

Je kunt een creditcardbetaling accepteren met een ondersteunde swipe-kaartlezer.

Stappen:

Kredietbetalingen met chippen en tikken

Als je de chipkaartlezer of het pinapparaat gebruikt, kun je contactloze betalingen accepteren, waaronder contactloze creditcards, Android Pay en Apple Pay.

Stappen:

Externe kaartlezer

Een externe betalingsprovider verwerkt betalingen voor je. Je kunt een externe betalingsprovider gebruiken als je ervoor kiest om Shopify Payments niet te gebruiken of als je je in een regio bevindt die geen ondersteuning biedt voor Shopify Payments.

Als je een externe kaartterminal wilt gebruiken, moet je een account bij een betalingsverwerker instellen, vervolgens een terminal van hen kopen of huren, en in de POS-app een aangepaste betaalmethode aanmaken. Wanneer je de terminal gebruikt om een betaling te accepteren, markeert Shopify POS de bestelling als betaald terwijl de daadwerkelijke betaling wordt verwerkt door je terminalprovider, niet door Shopify.

Stappen:

Handmatige kredietbetaling

Als je geen kaartlezer hebt of als je problemen ondervindt bij het gebruik van je kaartlezer, kun je de creditcardgegevens handmatig invoeren om de betaling te accepteren.