Een contante betaling accepteren

Je kunt betalingen met contant geld accepteren. Wanneer je een contante betaling accepteert, berekent Shopify de wijziging en traceert Shopify de hoeveelheid aan contant geld in de kassalade.

Contante betalingen zijn standaard ingeschakeld, maar je kunt je instellingen wijzigen op het scherm Betaalmethoden. Shopify ondersteunt een aantal kassaladen.

Stappen:

1. Tik in het scherm Winkelwagen op Checkout.
  2. Tik in het scherm Betalingsoptie selecteren op Contant geld. Standaard wordt het juiste bedrag van de bestelling ingevoerd.
  3. Als de klant niet met gepast contant geld betaalt, kun je het bedrag dat je ontvangt, op twee manieren invoeren:

• Tik op een van de voorgestelde bedragen onder het veld Contant.
    • Tik op het veld Contant om het toetsenbord te openen, voer het juiste bedrag in en tik op Gereed.
  4. Wanneer je de bestelling wilt voltooien, tik op Contant geld accepteren.

5. Bepaal of je de klant een ontvangstbewijs wilt geven en tik op Gereed om terug te keren naar het scherm met producten in Shopify POS.