Een betaalmethode selecteren

Wanneer je de winkelwagen van de klant hebt voltooid, kun je betalingen accepteren van diverse betaalmethoden in het scherm Betalingsoptie selecteren. Je kunt kiezen welke betaalmethoden worden weergegeven in het scherm Betalingsoptie selecteren vanuit de Shopify POS-instellingen.

Als je klant met meerdere betaalmethoden betaalt of niet de hele bestelling in één keer kan betalen, kan deze een gedeeltelijke betaling doen.

Een betaalmethode selecteren

Het dialoogvenster Betalingsoptie selecteren wordt weergegeven wanneer je op Afrekenen tikt vanuit het scherm Winkelwagen.

In het dialoogvenster Betalingsoptie selecteren kun je een van de betaalmethoden selecteren die je hebt ingeschakeld in je instellingen voor betalingen.

Je kunt de klant later laten betalen door op Markeren als onbetaald te tikken. De bestelling wordt verwerkt als een betaling van $ 0,00 en kan later worden betaald.

Als je creditcards accepteert en je kaartlezer niet is verbonden, word je gevraagd de instructies op het Shopify POS-scherm te volgen om verbinding te maken.