Een betaalmethode selecteren

Wanneer je de winkelwagen van een klant hebt afgerond, kun je betalingen via diverse betaalmethoden accepteren in het scherm Betaaloptie selecteren. Je kunt via de Shopify POS-instellingen kiezen welke betaalmethoden worden weergegeven in het scherm Betaaloptie selecteren.

Een betaalmethode selecteren

Het scherm Betaaloptie selecteren wordt weergegeven nadat je op Checkout of Afschrijving hebt geklikt in het scherm Winkelwagen. In het scherm Betaaloptie selecteren kun je een van de betalingstypen selecteren die zijn geactiveerd. Lees meer over Betaalmethoden activeren voor de Shopify POS-app.

Als je klant meerdere betaalmethoden gebruikt of in termijnen betaalt, kan hij of zij een gesplitste betaling of gedeeltelijke betaling doen.

Je kunt je klant later laten betalen door op Markeren als onbetaald te tikken. De bestelling wordt verwerkt met een betaling van $ 0,- en kan later worden betaald.

Als je creditcards accepteert en je kaartlezer niet gekoppeld is, wordt je gevraagd de kaartlezer te koppelen volgens de instructies op het Shopify POS-scherm. Je kunt ook een handmatige creditcardbetaling laten doen: tik op Creditcard (handmatige invoer) en voer de creditcardgegevens van de klant in.