Een betaalmethode selecteren

Wanneer je de winkelwagen van de klant hebt voltooid, kun je betalingen accepteren van diverse betaalmethoden in het scherm Betaaloptie selecteren. Je kunt kiezen welke betaalmethoden worden weergegeven in het scherm Betaaloptie selecteren vanuit de Shopify POS-instellingen.

Als je klant met meerdere betaalmethoden of in termijnen betaalt, kan diegene een gedeeltelijke betaling doen.

Een betaalmethode selecteren

Het scherm Betaaloptie selecteren wordt weergegeven nadat je op Checkout of Afschrijving hebt geklikt in het scherm Winkelwagen.

In het scherm Betaaloptie selecteren kun je een van de betalingstypen selecteren die je hebt geactiveerd.

Als je Shopify POS op een iOS-apparaat gebruikt, kan je Betaal later voor de klant aanzetten door op Markeer als onbetaald te tikken. De bestelling wordt verwerkt als een betaling van $ 0,00 en kan later worden betaald.

Als je creditcards accepteert en je kaartlezer niet is verbonden, krijg je een prompt met de vraag om de instructies op het Shopify POS-scherm te volgen om verbinding te maken.