Maksutavan valitseminen

Kun olet tehnyt asiakkaan ostoskorille kaikki tarvittavat toimenpiteet, voit hyväksyä Valitse maksuvaihtoehto -näytössä maksun eri maksutavoilla. Voit valita Shopify POS ‑asetuksista, mitkä maksutavat näytetään Valitse maksuvaihtoehto ‑näytössä.

Tällä sivulla

Maksutavan valitseminen

Valitse maksuvaihtoehto ‑näyttö tulee näkyviin, kun olet napauttanut kohtaa Kassa tai Veloitus Ostoskori-näytöstä. Voit valita Valitse maksuvaihtoehto -‑näytöstä kaikki aktivoimasi maksutyypit. Lue lisää maksutapojen aktivoinnista Shopify POS ‑sovelluksessa

Jos asiakas maksaa useita eri maksumenetelmiä käyttäen tai maksaa erissä, hän voi tehdä jaetun tai osittaisen maksun.

Voit antaa asiakkaan maksaa myöhemmin napauttamalla Merkitse maksamattomaksi. Tilaus käsitellään nollahintaisena maksuna ja se voidaan määrittää maksettavaksi myöhemmin.

Jos hyväksyt luottokortit. ja kortinlukijaasi ei ole yhdistetty, sinua pyydetään yhdistämään kortinlukija noudattamalla Shopify-myyntipistenäytön ohjeita. Voit sen sijaan käsitellä manuaaliset luottokorttimaksut napauttamalla Luottokortti (manuaalinen syöttö) ja syöttämällä asiakkaan luottokorttitiedot.