Maksutavan valitseminen

Kun olet tehnyt asiakkaan ostoskorille kaikki tarvittavat toimenpiteet, voit hyväksyä Valitse maksuvaihtoehto -näytössä maksun eri maksutavoilla. Voit valita Shopify POS -asetuksissa, mitkä maksutavat näkyvät Valitse maksuvaihtoehto -näytössä.

Jos asiakas maksaa useita eri maksutapoja käyttäen tai ei pysty maksamaan koko tilausta yhdellä kertaa, hän voi maksaa osan maksusta.

Maksutavan valitseminen

Valitse maksuvaihtoehto -näyttö tulee näkyviin, kun napautat Ostoskori-näytössä Maksu kassalle.

Valitse maksuvaihtoehto -näytössä voi valita minkä tahansa maksutavan, jonka olet ottanut käyttöön Maksuasetuksissa.

Voit antaa asiakkaan maksaa myöhemmin napauttamalla Merkitse maksamattomaksi. Tilaus käsitellään nollahintaisena maksuna ja se voidaan määrittää maksettavaksi myöhemmin.

Jos hyväksyt luottokortit ja kortinlukija ei ole yhdistettynä, sinua kehotetaan yhdistämään noudattamalla Shopify POS -näytössä annettuja ohjeita.