Luottokorttien hyväksyminen maksutapana

Asiakas voi maksaa ostoksen luottokortilla riippuen siitä, mitä laitteistoa käytät ja mitä maksutapoja hyväksyt.

Pyyhkäisykorttimaksut

Voit hyväksyä luottokorttimaksuja Shopifyn tukemalla pyyhkäisykortinlukijalla.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa. Jos kortinlukijaa ei ole yhdistetty, yhdistä se noudattamalla Shopify POS -näytössä annettuja ohjeita. Voit myös syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti.
  2. Pyyhkäise asiakkaan luottokortti Shopify POS -näytössä esitetyllä tavalla.
  3. Asiakas valtuuttaa maksun allekirjoituksellaan tai PIN-koodillaan korttityypistä ja käyttämästäsi kortinlukijasta riippuen.
  4. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.
  5. Palaa Shopify POS:n tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.
  6. Valinnainen: Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa Peruuta tilaus. Jos tilaus voidaan peruuttaa, peruutustilauspainike näkyy jopa 15 minuutin ajan tilauksen jälkeen. 15 minuutin kuluttua tapahtumaprosessi ja varojen kerääminen.

Lähiluku- ja sirukorteilla tehtävät luottomaksut

Jos käytät Tap & Chip -lukijaa, voit hyväksyä lähimaksutapoja, joita ovat esimerkiksi lähimaksukortit, Android Pay ja Apple Pay.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa. Jos kortinlukijaa ei ole yhdistetty, yhdistä se noudattamalla Shopify POS -näytössä annettuja ohjeita. Voit myös syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti.
  2. Anna asiakkaan työntää kortti lukijaan tai tai koskettaa lukijaa kortilla. Kun Shopify POS -sovellus näyttää maksun hyväksymisestä kertovan viestin, myyntitapahtuma on valmis.

• Jos asiakas käyttää lähimaksutapaa, hänen on pidettävä lähimaksukorttiaan tai -laitettaan 2,5 cm etäisyydellä kortinlukijasta, kunnes neljä vihreää valoa ovat syttyneet.
    • Jos asiakas käyttää siruluottokorttia, hänen on työnnettävä korttinsa kortinlukijaan ja noudatettava sen jälkeen kortinlukijan antamia ohjeita.
  3. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.

4. Palaa Shopify POS:n tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Ulkoinen kortinlukija

Ulkopuolinen maksupalveluntarjoaja käsittelee maksut puolestasi. Voit käyttää ulkoista maksupalveluntarjoajaa, jos päätät olla käyttämättä Shopify Payments -palvelua tai jos olet alueella, jossa Shopify Payments -palvelua ei tueta.

Jos haluat käyttää ulkoista maksukorttipäätettä, sinun on määritettävä tili maksun käsittelijälle, sitten ostettava tai vuokrattava pääte maksun käsittelijältä sekä luotava mukautettu maksutyyppi POS-sovelluksessa. Koska maksu käsitellään ulkoisesti, sinun täytyy merkitä tilaus maksetuksi Shopify POS -sovelluksessa.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.
  2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -näytössä mukautettua mukautettua maksutyyppiäsi.
  3. Napauta käsiteltävän luottokortin tyyppiä.
  4. Varmista, että olet käsitellyt maksun onnistuneesti ulkoisella maksupäätteelläsi ja napauta sitten Merkitse maksetuksi -valintaa.
  5. Lähetä asiakkaalle kuitti tekstiviestinä tai sähköpostina ja napauta sen jälkeen Valmis-valintaa, jolloin palaat aloitusnäyttöön.

Manuaalinen maksaminen luottokortilla

Jos sinulla ei ole kortinlukijaa tai jos kortinlukijan käytössä ilmenee ongelmia, voit syöttää luottokortin tiedot manuaalisesti suorittaaksesi maksun.

Vaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Kassa.
  2. Napauta Luottokortti (manuaalinen syöttö).
  3. Anna luottokortin tiedot.
  4. Käsittele maksun napauttamalla Charge (Veloita)-valintaa.
  5. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.
  6. Palaa myyntipisteen aloitusnäyttöön napauttamalla Valmis.