Luottokorttien hyväksyminen maksutapana

Asiakas voi maksaa ostoksen luottokortilla riippuen siitä, mitä laitteistoa käytät ja mitä maksutapoja hyväksyt.

Pyyhkäisykorttimaksut

Voit hyväksyä luottokorttimaksuja Shopifyn tukemalla pyyhkäisykortinlukijalla.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Maksu kassalle -valintaa.

Jos kortinlukijaa ei ole yhdistetty, yhdistä se noudattamalla Shopify POS -näytössä annettuja ohjeita. Voit myös syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti.

2. Pyyhkäise asiakkaan luottokortti Shopify POS -näytössä esitetyllä tavalla.

3. Asiakas valtuuttaa maksun allekirjoituksellaan tai PIN-koodillaan korttityypistä ja käyttämästäsi kortinlukijasta riippuen.

4. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.

5. Palaa Shopify POS:n tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Lähiluku- ja sirukorteilla tehtävät luottomaksut

Jos käytät kortinlukijana Tap & Chip Reader -kortinlukijaa tai Tap, Chip- ja Swipe-kortinlukijaa, voit hyväksyä kontaktittomia maksuja, joihin sisältyvät myös kosketusluottokorteilla Android Pay - ja Apple Pay -korteilla tehtävät maksut.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Maksu kassalle -valintaa.

Jos kortinlukijaa ei ole yhdistetty, yhdistä se noudattamalla Shopify POS -näytössä annettuja ohjeita. Voit myös syöttää luottokorttitiedot manuaalisesti.

2. Anna asiakkaan työntää kortti lukijaan tai tai koskettaa lukijaa kortilla.

- Jos asiakas käyttää lähimaksutapaa, hänen on pidettävä lähimaksukorttiaan tai -laitettaan 2,5 cm etäisyydellä kortinlukijasta, kunnes neljä vihreää valoa ovat syttyneet. - Jos asiakas käyttää siruluottokorttia, hänen on työnnettävä korttinsa kortinlukijaan ja noudatettava sen jälkeen kortinlukijan antamia ohjeita.

Kun Shopify POS -sovellus näyttää maksun hyväksymisestä kertovan viestin, myyntitapahtuma on valmis.

1. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.

2. Palaa Shopify POS:n tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.

Ulkoinen kortinlukija

Ulkopuolinen maksupalveluntarjoaja käsittelee maksut puolestasi. Voit käyttää ulkoista maksupalveluntarjoajaa, jos päätät olla käyttämättä Shopify Payments -palvelua tai, jos olet alueella, jossa Shopify Payments -palvelua ei tueta.

Jos haluat käyttää ulkoista maksukorttipäätettä, sinun on määritettävä tili maksun käsittelijällä, sitten ostettava tai vuokrattava pääte maksun käsittelijältä sekä luotava mukautettu maksutyyppi myyntipistesovelluksessa. Kun hyväksyt maksun päätteellä, Shopify POS merkitsee tilauksen maksetuksi, mutta todellista maksua käsittelee päätteen toimittaja, ei Shopify.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Maksu kassalle -valintaa.

2. Napauta Valitse maksuvaihtoehto -näytössä mukautettua mukautettua maksutyyppiäsi.

3. Napauta käsiteltävän luottokortin tyyppiä.

4. Varmista, että olet käsitellyt maksun onnistuneesti ulkoisella maksupäätteelläsi ja napauta sitten Merkitse maksetuksi -valintaa.

5. Lähetä asiakkaalle kuitti tekstiviestinä tai sähköpostina ja napauta sen jälkeen Done (Valmis) -valintaa, jolloin palaat tuotenäyttöön.

Manuaalinen maksaminen luottokortilla

Jos sinulla ei ole kortinlukijaa tai jos kortinlukijan käytössä ilmenee ongelmia, voit syöttää luottokortin tiedot manuaalisesti suorittaaksesi maksun.

Toimintovaiheet:

1. Napauta Ostoskori -näytössä Maksu kassalle -valintaa.

2. Napauta Anna luottokortin tiedot -kenttää.

3. Anna luottokortin tiedot.

4. Käsittele maksun napauttamalla Charge (Veloita)-valintaa.

5. Valinnainen: Napauta Tulosta kuitti.

6. Palaa Shopify POS:n tuotenäyttöön napauttamalla Valmis.