Useat maksutavat ja osittaiset maksut

Jos asiakas ei pysty maksamaan koko tilaustaan, Shopify POS -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden hyväksyä osittaiset maksut kaupassasi. Voit hakea tilauksen myöhemmin ja veloittaa jäljellä olevan saldon asiakkaalta hänen valitsemallaan maksutavalla.

Hyväksy jaettuja maksutapoja koko tilaukselle

Voit hyväksyä useamman kuin yhden maksutavan tilaukselle.

Toimi näin:

Suorita nämä toimenpiteet määrätyllä tavalla.

Hyväksy ensimmäinen osamaksu

Toisen maksun perintä osittain maksetusta tilauksesta

Napauta Shopify POS Tilaukset -näytössä jonka tilan haluat nähdä. Osittain maksetulla tilauksilla on Osittain maksettu -merkintä.

Voit käsitellä osittain maksetun tilauksen jäljellä olevan maksun osittain tai kokonaan.

Toimi näin:

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?