Flere og delvise betalinger

Hvis en kunde ikke kan betale for hele ordren, kan du bruge Shopify POS-appen til at acceptere delvise betalinger i butikken. Du kan hente ordren senere og opkræve restsaldoen fra kunden med brug af en betalingsmetode, som kunden vælger.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Acceptér flere betalingsmetoder

Du kan acceptere mere end én betalingsmetode for en ordre.

Fremgangsmåde:

1. I dialogboksen Vælg en betalingsmulighed skal du trykke på kundens første betalingsmetode.

2. Indtast det beløb, som kunden betaler med den valgte betalingsmetode, og tryk derefter på Acceptér eller Debitering for at tilføje betalingen.

3. Tryk på Tilføj betaling, og vælg en anden betalingsmetode. På siden vises det beløb, som stadig er udestående.

4. Hvis kunden også ønsker at bruge en tredje betalingsmetode, skal du trykke på beløbet til betaling for at få vist tastaturet og angive et lavere beløb.

5. Når det fulde beløb for ordren er angivet, skal du trykke på Udført.

Acceptér den første delvise betaling

1. Tryk på Del betaling i dialogboksen Vælg en betalingsmulighed.

2. Indtast det beløb, som kunden ønsker at betale, og tryk på Udført.

3. Tryk på kundens valgte betalingsmetode, og fuldfør betalingen.

4. Tryk på Udført på skærmbilledet Del betaling.

5. Tryk på Markér som delvis betalt.

6. Valgfrit: Fuldfør alle opgaver, som har forbindelse til transaktionen, som f.eks. tilføjelse af kundeoplysninger, udskrivning af kvitteringen eller tilføjelse af en bemærkning til ordren.

7. Tryk på Udført.

Opkræv en anden betaling for en delvist betalt ordre

Tryk på en ordre for at se dens status på siden Ordrer i Shopify POS. Delvist betalte ordrer er mærket med Delvist betalt.

Du kan behandle noget af eller hele den udestående betaling for en delvist betalt ordre.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Indsaml betaling.

2. Indtast det beløb, som kunden ønsker at betale, og tryk på Udført.

3. Tryk på kundens valgte betalingsmetode, og fuldfør betalingen.

4. Tryk på Udført.

5. Fuldfør transaktionen:

- Hvis dette er den sidste betaling, skal du trykke på Udført. - Hvis der er en udestående saldo, skal du trykke på Markér som delvis betalt.

1. Tryk på Udført.