Accept af Shop Pay Afbetaling med Shopify POS

Når du har opsat Shop Pay Afbetaling for POS, kan du tilbyde fleksible betalingsmuligheder til dine kunder i butikken ved at give dem mulighed for at købe nu og betale senere. Godkendte kunder tilbydes de samme afbetalingsmuligheder i butikken, som de tilbydes i din webshop. Du betaler de samme transaktionsgebyrer for Shop Pay Afbetaling-ordrer i butikken, som du gør for onlineordrer. Få mere at vide om Shop Pay Afbetaling.

Betingelser

Shop Pay Afbetaling er kun tilgængeligt for kvalificerede shopejere i USA, som sælger i USD.

Hvis du vil acceptere Shop Pay Afbetaling ved POS-betaling, skal du bruge Shopify POS-appen version 8.4.0 eller nyere.

Acceptér Shop Pay Afbetaling ved betaling

Hvis du vil acceptere Shop Pay Afbetaling ved betaling, kan du vælge Shop Pay Afbetaling som en betalingsmulighed, og derefter gennemfører din kunde betalingsprocessen på sin egen enhed.

Trin:

1. På din POS-enhed på siden Indkøbskurv trykker du på Betaling.
  2. På siden Vælg en betalingsmulighed trykker du på Shop Pay Afbetaling.Der genereres en QR-kode til kundens indkøbskurv.
  3. Vend din enhed mod kunden, og bed vedkommende om at scanne QR-koden ved hjælp af sit smartphonekamera og færdiggøre ansøgningen på sin enhed.
  4. Når kunden har fuldført ansøgningen, bliver godkendt og derefter betaler for sit køb, skal du bekræfte, at transaktionen vises som Fuldført.

Krav til kunden

Kunden skal opfylde følgende krav for at kunne betale med Shop Pay Afbetaling i butikken:

• Foretage et køb på mellem 50 og 20.000 USD.
  • Have adgang til en smartphone, som har adgang til internettet via wi-fi, eller som bruger data.
  • Have en fakturerings- og leveringsadresse i USA og betale i USD.
  • Betal med et kort, der er understøttet af Shop Pay.
    • Hvis kunden vælger at opdele sin ordre i fire betalinger hver anden uge, kan kunden betale med et kreditkort eller et debetkort.
    • Hvis kunden vælger et månedligt betalingsabonnement, kan vedkommende kun betale med et debetkort.

Kundens betalingsoplevelse

Når du vælger Shop Pay Afbetaling som betalingsmetode ved betaling, skal kunden gennemføre følgende trin.

Trin:

1. Kunden scanner QR-koden fra POS-enheden med sin smartphone, hvilket åbner betalingsprocessen i en mobilbrowser.
  2. Kunden gør et af følgende:

• Hvis kunden er en ny Shop Pay-kunde, skal vedkommende indtaste sin mailadresse for at oprette en Shop Pay-konto og derefter indtaste sine betalingsoplysninger og sin faktureringsadresse.
    • Hvis kunden allerede er en Shop Pay-kunde, skal vedkommende logge ind på sin Shop Pay-konto.
  3. Kunden modtager én af følgende instruktioner:

• Hvis kunden bruger Shop Pay Afbetaling for første gang, skal vedkommende angive kvalificerende oplysninger såsom fødselsdato og faktureringsadresse som en del af Affirms ansøgningsproces.
    • Hvis kunden allerede er en Shop Pay Afbetaling-kunde, bliver vedkommende muligvis bedt om at angive yderligere kvalificerende oplysninger for at hjælpe med at bekræfte vedkommendes identitet.
  4. Hvis kunden er godkendt til at betale via Shop Pay Afbetaling, vælger vedkommende mellem de betalingsabonnementer, der tilbydes, og trykker derefter på Fortsæt.

5. Når købet er bekræftet af Affirm, gennemgår kunden sine betalingsvilkår og -betingelser og trykker derefter på Gennemfør køb.

6. Kunden returnerer enheden til dig eller din medarbejder for at bekræfte, at købet er gennemført.

Kunder kan få mere at vide om brugen af Shop Pay Afbetaling i Hjælp til Affirm.

Hjælp en anden kunde, mens en betaling via Shop Pay Afbetaling er i gang

Hvis en kunde har brug for tid til at gennemføre ansøgningen til Shop Pay Afbetaling, kan du lade betalingsprocessen køre i baggrunden, mens du hjælper andre kunder på Shopify POS.

Trin:

1. Tryk på Hjælp en anden kunde på skærmen med QR-koden.
  2. Gennemfør betalingsprocessen for den anden kunde.
  3. Når betalingen er fuldført, og du er klar til at hente transaktionen Shop Pay Afbetaling, skal du gå til Indkøbskurv > Flere handlinger.
  4. Tryk på Se Shop Pay-betalinger, og vælg derefter din kundes transaktion for at fortsætte.

Begrænsninger

Der er følgende begrænsninger for Shop Pay Afbetaling via POS-betalinger:

• Du kan kun refundere til den oprindelige betalingsmetode for Shop Pay Afbetaling-ordrer via POS. Ombytninger eller refusioner til et gavekort understøttes ikke for Shop Pay Afbetaling-ordrer.
  • Opdelte betalingsmetoder understøttes ikke.
  • Du kan ikke sælge et produkt med en lagerbeholdning på 0 under en betaling med Shop Pay Afbetaling. Få mere at vide om administration af lagerbeholdningen.
  • Automatiske rabatter og rabatkoder understøttes ikke af Shop Pay Afbetaling til POS. Hvis du vil anvende en rabat på en ordre, skal du bruge en tilpasset rabat for at betale via Shop Pay Afbetaling.

Undervisning af medarbejdere i Shop Pay Afbetaling på POS

Du kan bruge følgende ressourcer til at foreberede dine medarbejdere på at tilbyde Shop Pay Afbetaling til kunder på dine detaillokationer:

• Onlinekursuset Shop Pay Afbetaling x Affirm giver dine medarbejdere et overblik over betalingsprocessen for Shop Pay Afbetaling og deler de bedste fremgangsmåder for overholdelse af statslige og føderale regulativer, når du tilbyder afbetaling i rater.
  • Shop Pay Afbetaling-ressourcearkene kan udskrives, så dine medarbejdere kan benytte disse, når de betjener kunder i butikken.Denne download indeholder en tjekliste til opsætning, betalingsvejledning, tips til salg i butikken og ofte stillede spørgsmål fra kunderne.